Previziuni astrologice pentru finalul lunii mai. Horoscop Cristina Demetrescu

Previziuni astrologice pentru finalul lunii mai cu specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu. Cum arată ultima săptămână din lună pentru cele 12 semne zodiacale. Nativii sunt puternic influențați de Eclipsa de Lună care a început pe 16 mai. Atenționări și sfaturi din partea astrelor pentru toți nativii.

Horoscopul finalului de mai cu astrologul Cristina Demetrescu
Mercur retrograd dă înapoi pe zodia Gemeni până pe 24 mai și în zodia Taur. Iată cele mai importante previziuni astrologice:

Zodia Berbec – sunteți sfătuiți să vă bazați pe forțele lor și să nu se avânte în aventuri financiare. Mercur retrograd stă chiar pe zodia comunicării, ceea ce înseamnă că puteți fi păcăliți pentru că această eclipsă se așează pe zona banilor, care nu sunt neapărat ai voștri.

Zodia Taur – eclipsa este pe axa relațiilor și a căsătoriei. Pentru nativii bărbați eclipsa poate însemna o soție dominantă, iar pentru o femeie se poate traduce printr-o altă femeie care se bagă în căsnicia ei.

Zodia Gemeni – atenție mare la intrigile de la locul de muncă, dar și la problemele de sănătate. Lună în Scorpion poate să genereze și infecții – nu este o perioadă foarte bună pentru intervenții chirurgicale.

Zodia Rac – astrologul spune că această eclipsă de Lună aduce niște emoții refulate este pe casa copiilor. Fiți mai atenți la nevoile copiilor, stați de vorbă cu ei.

Zodia Leu – vor ieși la suprafață cele mai ascunse emoții. Mercur împiedică puțin comunicarea și ar fi bine ca până se taie o situație să se socotească de mai multe ori și fiecare să spună problema.

Zodia Fecioară – mare atenție la ce vorbiți în aceste zile, pentru că riscați să divulgați un secret. Eclipsa se așează pe zona drumurilor, a documentelor, a contractelor. Atenție unde puneți actele.

Zodia Balanță – horoscop final de mai
Astrologul spune că Balanțele cosmetizează într-un fel sau altul un buget. Vor să obțină un credit, sau trebuie să facă un partaj și au tendința de a cosmetiza și chiar sunt șanse să reușească. Atenție însă la fraude.

Zodia Scorpion – eclipsa este în semnul lor și pot fi afectați senzorial, fizic, metafizic, emoțional, psihologic. Vor vedea limpede situația în care se află.

Zodia Săgetător – atenția la ce mâncați în această perioadă pentru că în zodia voastră Eclipsa este pe sănătate. Sunteți foarte buni investigatori în aceste zile.

Zodia Capricorn – bazați-vă mai mult pe răbdare și pe flerul vostru. S-ar putea ca persoana pe care o chemați în ajutor să vă încurce mai tare decât să vă ajute.

Zodia Vărsător – ar putea apărea tensiuni din cauza faptului că un șef sau o persoană care are autoritate nu se comportă corect față de voi.

Zodia Pești – mare grijă la călătorii. Starea emoțională s-ar putea să vă dea peste cap. Pe de altă parte, puteți avea o revelație, să constatați ceva ce vă place și vă aduce bucurie.