Firea candideaza din nou pentru fotoliu de primar: “Misiunea mea este sa salvez Bucurestiul”

Gabriela Firea a anuntat ca va candida in 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Misiunea mea este sa salvez Bucurestiul de falsii salvatori”, a declarat fostul edil al Bucurestiului.

„Eu am un obiectiv exprimat si vreau sa il spun in fata dumneavoastra: eu vreau sa salvez Capitala de falsii salvatori ai Capitelei, de cei care au manipulat in campania electorala mintind ca vor rezolva problema apei calde si a caldurii in Capitala. De 5 luni de zile bucurestenii au stat in case in frig cu mult mai mult decat erau sincope in mandatul meu. Misiunea mea, cel putin asa am stabilit la nivel politic, daca suntem sanatosi, daca ajungem toti bine peste 3 ani la acel moment, sa salvez Bucurestiul de falsii salvatori”, a spus Gabriela Firea.

Ce spune Ciolacu despre candidatul PSD la prezidentiale, in contextul in care Ludovic Orban a anuntat ca ar putea fi prezidentiabilul PNL la alegerile din 2024.
„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frica de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce proiecte ara Gabrile Firea pentru Bucuresti

„Este mai putin important succesul omului Firea este mai important succesul obtinut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din Bucuresti, cele care au observat imbunatatirea vietii in Capitala in ultimii ani. Trebuie sa dam totul pentru cetatenii care ne-au ales. Daca am facut viata ceva mai buna unor oameni inseamna ca misiunea mea a fost una de succes”, a mai spus fostul primar al Capitalei.