Elena Udrea, optimistă înaintea verdictului de luni. Declarațiile avocatului său

Elena Udrea, optimistă înaintea verdictului de luni. Udrea va primi verdictul luni, din partea autorităților din Bulgaria. Avocatul fostei politiciene a transmis că aceasta este foarte optimistă și speră să primească un răspuns favorabil.

Elena Udrea, optimistă înaintea verdictului de luni. Declarațiile avocatului său
Elena Udrea va primit verdictul, luni, 23 mai, asupra recursului în casație din dosarul „Gala Bute”. Avocatul fostului ministru al Turismului a declarat că Elena Udrea este foarte optimistă și speră să primească un răspuns favorabil.Aceasta a fost condamnată la 6 ani de executare, pentru luare de mită și abuz în serviciu. Curtea de Apel din Sofia a amânat din nou, miercuri, decizia privind extrădarea în România a Elenei Udrea. JUdecătorii bulgari au stabilit că noul termen să fie 8 iunie.

Elena Udrea trebuia să afle miercuri dacă va di adusă în România, ca să execute condamnarea la 6 ani de închisoare. Ea este de mai mult de o lună în Bulgaria, iar o instanță s-a pronunțat deja, în 19 aprilie, în favoarea extrădării. Elena Udrea făcut contestație, care trebuia să se judece azi, dar procesul a fost amânat din nou pe 8 iunie. Magistrații bulgari au respins și actele medicale depuse la instanță de avocații Elenei Udrea. Judecătorii au precizat că aceste acte nu indică faptul că rămânerea în arest va accentua problemele medicale pe care ea le are.

Elena Udrea, mesaj emoționant de ziua ei
Elena Udrea este logodită cu Adrian Alexandrov, iar împreună au o fetiță 3 ani, Eva. Sâmbătă, fosta politiciană și-a sărbătorit ziua de nume, iar cu această ocazie, logodnicul ei i-a transmis un mesaj emoționant. Acesta a publicat un mesaj special pe pagina sa de socializare, cu ocazia Sfinților Constantin și Elena. Adrian Alexandrob a scris că el și fiica lor se gândesc întotdeauna la ea și o așteaptă acasă. „La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele sfinților Constantin și Elena. La Multi Ani și ție mami. Știm că te gândești la noi și te așteptăm acasă”, a scris Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este devastată că nu poate fi lângă fiica ei. Lipsa mamei o determină pe micuață să întrebe mereu unde este aceasta, iar lucrurile devin mai complicate seara, atunci când Eva Maria începe să plângă după mama ei.Chiar și așa, Adrian Alexandrov încearcă să o facă pe cea mică să treacă mai ușor peste această perioadă, motiv pentru care o duce și o ia de grădiniță, merg la plimbare și la locuri de joacă.Partenerul Elenei Udrea face o treabă minunată, având mare grijă de fiica sa.

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, spune sursa o apropiata a cuplului.