Horoscop 23-29 mai 2022. Previziuni speciale pentru ultima săptămână din luna mai

Horoscop 23-19 mai 2022. Cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în ultima săptămână din această lună. Ce trebuie să știi în funcție de zodia ta și ascendentul tău. Sunt trei zodii cu noroc pe toate planurile, în următoarele șapte zile, însă astrele au vești bune pentru toți nativii.

Horoscopul săptămânii 23-29 mai 2022
Iată ce v-au rezervat astrele pentru ultima săptămână din luna mai. Cele mai norocoase zodii sunt Berbecii, Taurii, Leii și Fecioarele.

Zodia Berbec – vești bune la capitolul sentimental pentru cei născuți în acest semn zodiacal. Dacă aveți probleme în relația de cuplu acum este șansa voastră să clarificați totul. Burlacii zodiei au ocazia să cunoască o persoană care să le schimbe statutul.

Zodia Taur – se anunță o săptămână norocoasă pentru nativii zodiei Taur. Pentru ei veștile bune vin din sfera banilor. Nu este exclus să afle că cineva din familie le va lăsa o moștenire. Viața lor este pe cale să se schimbe.

Zodia Gemeni – dacă aveți probleme legate de birocrație, acum este ocazia perfectă să le luați pe rând și să le rezolvați una câte una. Astrele sunt de partea voastră și dacă aveți de susținut examene.

Zodia Leu – nativii zodiei Leu se vor bucura la maximum de atenția celor din jur, exact așa cum le place să fie tratați. Leii adoră să fie în centrul atenției, să primească daruri și mult răsfăț.

Zodia Fecioară
Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei au toate șansele să bată palma pentru o afacere sau un proiect cu perspective. De asemenea, nativii aflați în căutarea unei locuințe se vor simți mai aproape de a-și atinge obiectivul.

Zodia Balanță – Balanțele capătă mai multă încredere în forţele proprii, iar asta le ajută cu siguranţă pe toate planurile. Astrele le zâmbesc şi le inspiră în relaţiile cu cei dragi.

Zodia Scorpion – pentru voi astrele nu anunță surprize majore, însă veți avea parte de bucurii în relația cu partenerul de viață. Doar sănătatea le-ar putea juca feste unora dintre nativi.

Zodia Săgetător – este o săptămână bună pentru discuţii mai serioase, despre greşeli din trecut, care vor fi iertate dacă știți cum să vă susțineți cauza. Este foarte important să fiți onest.

Zodia Capricorn – aveţi noroc pe plan financiar şi vă bucuraţi, în sfârşit, de o binemeritată pauză. Schimbarea de perspectivă nu trece neobservată nici de cei din jur. Veți fi în centrul atenției!

Zodia Vărsător – problemele financiare ar putea să întârzie începerea unui nou proiect la care ai visat mult. Poate că nu dispuneți de banii necesari, sau costurile vă depășesc așteptările. Nu este cazul să disperați.

Zodia Pești – o săptămână tensionată în familie. Un membru al familiei s-ar putea să aibă nevoie de atenția voastră mai mult decât de obicei. Încercați să găsiți cuvinte potrivite pentru un sfat, o sugestie.