Horoscop zilnic, 22 mai 2022. Leul trebuie sa stea departe de ceea ce ii face rau

Ziua avertizeaza impotriva actiunilor decisive si a deciziilor pripite. Adunati-va, linistiti-va, analizati situatia si abia dupa aceea faceti pasi inainte.

Berbec

Berbec, daca te simti rau, atunci energia de azi te va inunda brusc si vei compensa cu mult lipsa ei din zilele urmatoare. Definiti-va obiectivul, faceti un plan si mergeti pentru el. Nimic si nimeni nu iti va sta in cale. Foloseste-ti resursa cat mai eficient posibil. Sfat: fii activ.

Taur

Taur, decizia pe care o iei in aceasta saptamana nu este de natura sa-i multumeasca pe cei cu care locuiesti si lucrezi. Dar e in regula: ti-ai sacrificat nevoile destul de des – acum este timpul sa ceri si altora sa faca acelasi lucru. Nu va fie teama sa mergeti impotriva intereselor celorlalti. Sfat: Ai grija de tine.

Gemeni

Gemeni, de mult ati asteptat schimbarea, dar cand a venit in sfarsit, erati acoperiti de depresie si nedumerire. Nu-ti fie frica sa faci un pas in necunoscut. In orice caz, a ramane nemiscat este mai rau decat a merge intr-o directie necunoscuta. Sfat: Nu va fie teama sa mergeti acolo unde privesc ochii.

Rac

Racilor, nu va faceti griji daca obiectivul dvs. actual pare mai indepartat ca niciodata. In curand norocul iti va zambi si lucrurile vor merge in sus. Deocamdata, esti sfatuit sa nu faci nimic nesabuit, deoarece s-ar putea sa o duci prea departe. Sfat: Incercati sa nu va asumati riscuri.

Leu

Leu, problemele de zi cu zi pot fi coplesitoare. Daca devine prea mult saptamana aceasta, trebuie sa te dai inapoi de la ceea ce faci, sa respiri adanc si sa te ridici deasupra realitatii. Cel mai probabil, problemele care te deranjeaza nu sunt de mare importanta. Sfat: Nu mai insista asupra problemelor tale.

Fecioara

Fecioare, limiteaza cantitatea de schimbari pe care o vei face in viata ta in aceasta saptamana – atat acasa, cat si la serviciu. Exista o mare probabilitate ca inovatiile sa nu aduca rezultate pozitive si va trebui sa renunti la tot ceea ce ai realizat. Sfat: nu incerca sa-ti schimbi complet viata intr-o clipa.

Balanta

Balanta, uita de saptamana trecuta si de luna trecuta. Tot ceea ce conteaza este viitorul pe care il creezi chiar acum. Nu uitati sa faceti planuri si sa impartiti obiectivul in pasi specifici. Acum este cel mai bun moment pentru a-ti schimba viata. Universul este de partea ta.Sfat: asculta-ti inima.

Scorpion

Cu totii avem slabiciunile noastre, Scorpion. Unii isi gasesc salvarea intr-un borcan de inghetata. Altii fac o baie fierbinte si citesc cartea lor preferata, altii alearga la un psiholog. Observa in ce ai tendinta sa cazi de fiecare data cand te simti gol in interior. Sfat: este timpul sa va armonizati starea si sa cereti ajutor daca nu puteti trece peste probleme de unul singur.

Sagetator

Unde va vedeti peste cativa ani? Pasii pe care ii luati acum va ajuta sa va apropiati de obiectivul dorit? Tine minte imaginea viitorului pe care ai vrea sa o vezi. Apoi, traseul catre acesta va fi mai clar definit. Sfat: Nu-ti uita visul.

Capricorn

Capricorni, astazi comunicarea si proiectele comune cu partenerii de afaceri va pot ocupa cea mai mare parte a timpului. Nu vorbi prea mult despre tine si despre succesele tale. Exista o mare probabilitate ca cineva din mediul inconjurator sa astepte momentul pentru a va pune la cale. Sfat: Nu-ti increde nimanui secretele tale cele mai launtrice.

Varsator

Varsator, acum aveti nevoie de rezistenta si autocontrol. Nu respinge ajutorul prietenilor, dar nici nu te baza pe ei. Vorbiti cu familia si petreceti mai mult timp cu ei, aveti nevoie de iubire neconditionata. Sfat: imaginati-va cele mai mari dorinte si incepeti sa le puneti in practica, cu perseveneta poti sa reusesti orice.

Pesti

Toata lumea face greseli, iar intelepciunea vietii este sa nu le repete, sa nu mergi intr-un cerc vicios, ci sa extraga experienta pozitiva din dificultatile vietii. Cand dusmanii incearca sa te incadreze, zambeste inapoi, vei fi socat de reactia lor. Sfat: rasplateste raul cu bine.