Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Ce arhangheli protejează fiecare zodie? Îngerii care te ajută zi și noapte

Zodia Berbec

Berbecii sunt protejați de unul din cei mai puternici arhangheli – Ariel. Acest înger este asociat în vechile texte religioase cu autoritate, lumină și multă înțelepciune.

Ariel nu o dată amintește berbecului să se gândească înainte să acționeze. Mai mult, are în vedere că mai întâi de toate să-și facă griji de cei din jur și mai apoi la persoana lui. Este un arhanghel care ajută acești nativi să-și îndeplinească dorințele ascunse.

Zodia Taur

Zodia Taur este îngrijită mereu de Chamuel, care îl ajută pe Dumnezeu în multe lucruri. Este arhanghelul care îl conduce pe Taur pe calea cea bună și are grijă să nu se întâmple ceva rău atunci când vor să ajute pe cineva. O

amenii născuți în zodia Taur sunt destul de grăbiți în acțiuni, iar Chamuel este cel care îl oprește la momentul potrivit.

Zodia Gemeni

Persoanele care s-au născut în zodia Gemeni sunt ghidați de Zadkiel, care are o semnificație importantă – dreptatea lui Dumnezeu.

Este un arhanghel al mărinimiei și al compasiunii. În așa fel, acest nativ este mereu gata să ajute pe cel care suferă, iar îngerul care îl ghidează are grijă de sufletul lui.

Zodia Rac

Acest nativ are un mare noroc, deoarece este condus de cel mai mare arhanghel – Gabriel. El are o influență majoră asupra racilor și mereu îi salvează din multe probleme dificile.

Este îngerul care le oferă mai multă încredere și siguranță în forțele proprii. Din acest motiv, Racii pot părea aroganți.

Zodia Leu

Leul este susținut de Rafael, arhanghelul care îl încarcă cu energie pozitivă și încrederea în sine. Acest înger îi protejează și le oferă daruri sufletești.

Leul are nevoie de iubire și grijă, iar arhanghelul Rafael este cel care îi împarte acest lucru și îi păzește de toate relele care îl înconjoară.

Zodia Fecioară

Acest nativ are un înger generos, este vorba de Metatron. Acest arhanghel ajută fecioara să evolueze și să învețe din experiența din trecut.

Este îngerul care știe să păzească și să rămână cu credința în oamenii, chiar dacă uneori pot face lucruri urâte. Sunt plini de viața și mereu pregătiți ca să intervină când sunt dificultăți.

Zodia Balanță

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal sunt apărați de Hagiel. El este descifrat ca gloria sau bucuria lui Dumnezeu.

Acest înger ajută balanța să-și păstreze echilibru și să găsească cele mai bune soluții în diferite circumstanțe. Zodia balanță este ghidată spre înțelepciune și evoluție continuă.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt extrem de înflăcărați, iar îngerul Azrael menține acest lucru. Arhanghelul duce scorpionii la ideea că trebuie să te bucuri aici și acum de viață.

De asemenea, Azrael este legat de roata zodiacului și de casa morților. Este un arhanghel periculos dacă este provocat.

Zodia Săgetător

Zodia săgetător este în grija lui Uriel, care îi oferă câteva caracteristici foarte bune. Este considerat că Uriel păstrează un suflet plin de bucurie, compasiune și strălucire.

Săgetătorii se pot mândri cu libertatea în gândire, sunt capabili să înțeleagă cele mai complicate lucruri și să primească lumina cunoașterii.

Zodia Capricorn

Acești nativi se pot lăuda cu îngerul Mihail, care este un arhanghel plin de curaj și foarte îndrăzneț. În acest fel, calitățile menționate anterior se pot potrivi și pentru Capricorn.

Mihail este numit și puterea lui Dumnezeu, întrucât din istorie este cel care protejează credința, dreptatea și învață pe cei din jur să fie cât mai cinstiții.

Zodia Vărsător

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal se pot lăuda cu arhanghelul Cassiel. Este un înger care pune pe primul loc învățătura și cercetarea. K

În așa fel, vărsătorii învață din experiența personală și iubește să analizeze tot ce ce învârte în jurul lor. Sunt niște oamenii chibzuiți și vor ca învățătura și dezvoltarea să fie pe primul loc.

Zodia Pești

Peștii sunt sub aripa protectoare a îngerului Asraiel. Este un arhanghel al ocrotirii și al compasiunii supreme.

Peștii find ghidați de acest înger știu să pună pe primul loc nevoile altor oamenii și sunt gata să ajute pe oricine care are nevoie de el cu adevărat. Este suficient de înțelept ca să rezolve probleme și să iasă din apă uscat.