Adrian Alexandrov, mesaj neașteptat de ziua de nume a Elenei Udrea! Când s-ar putea întoarce în România

Elena Udrea se află încă de la începutul lunii aprilie în arestul autorităților din Bulgaria, după ce a fost prinsă de polițiști aproape de granița cu Grecia. Fostul ministru al Turismului încerca să scape de condamnarea pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, care i-a dat o sentință de 6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”.

De atunci, apropiata lui Traian Băsescu a fost dusă de nenumărate ori în fața judecătorilor bulgari care au trebuit să-i decidă soarta.

Ei bine, magistrații de la Tribunalul Blagoevgrad au decis ca aceasta să fie extrădată în România pentru a-și ispăși pedeapsa, însă ea a contestat decizia, iar acum Curta de Apel Sofia trebuie să ia o decizie definitivă. Doar că procesul a fost amânat de 3 ori, din varii motive.

Ultima oară când a ajuns în sala de judecată, Elena Udrea s-a plâns magistraților că în închisorile din România nu există condiții, astfel că aceștia le-au cerut autorităților din România toate informațiile referitoare la cazul ei. Procesul ar urma să fie reluat pe 1 iunie sau 8 iunie, atunci judecătorii ar putea decide ca Elena Udrea să se întoarcă în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

În continuare, ea se află în arestul autorităților, iar astăzi este o zi importantă pentru ea, căci este ziua ei de nume.

Iubitul ei i-a transmis un mesaj absolut emoționant pe rețelele de socializare.

Adrian Alexandrov, urare pentru Elena Udrea. Ce i-a transmis iubitei sale, care se află în spatele gratiilor?
Adrian Alexandrov, cel care i-a dăruit Elenei Udrea o fiică, i-a transmis un mesaj total neașteptat și emoționant cu ocazia zilei ei de nume. Fostul ministru al Turismului își sărbătorește ziua numelui din spatele gratiilor și nu a fost uitată de partenerul ei de viață și nici de copilul ei.

Încă de când a fost prinsă, Elena Udrea le-a cerut magistraților să aibă milă de ea și să-i dea o sentință mai blândă, căci este mamă și nu vrea să stea prea mult departe de fiica ei.

Iubitul ei i-a transmis că el și cea mică o așteaptă acasă cât mai repede. Iar acest lucru ar putea fi decis la începutul lunii viitoare, atunci când ar putea fi reluat procesul de extrădare al Elenei Udrea. După ce autoritățile din România vor trimite toate documentele traduse în limba Bulgară, magistrații vor lua o decizie definitivă în cazul ei.

„La Multi Ani tuturor celor care poarta numele sfintilor Constantin si Elena. La Multi Ani si tie mami. Stim ca te gandesti la noi si te asteptam acasa”, a scris Adrian Alexandrov pe rețelele de socializare.