Fiica Elenei Udrea plânge de dorul mamei sale. Adrian Alexandrov, iubitul vedetei, îi acordă tot timpul micuței Eva de când politiciana a fost arestată

Elena Udrea se află de mai bine de de 40 de zile în închisoare, asta după ce politiciana a fost arestată în Bulgaria fiind condamnată în dosarul Gala Bute. Momente grele sunt atât pentru ea, dar mai ales pentru Eva Maria, fetița acesteia în vârstă de trei ani. Copila plânge de dorul mamei.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, iubitul ei, au împreună o fetiță de trei ani, Eva Maria, iar acum pentru micuță e o perioadă foarte grea, asta după ce mama ei a fost arestată. Copila nu înțelege ce se întâmplă și de ce mama sa nu vine acasă de mai bine de 40 de zile de când a fost închisă într-un arest din Bulgaria.

Eva Maria, fiica Elenei Udrea, plânge de dorul mamei. Politiciana se află în arest în Bulgaria
Surse apropiate familiei susțin că micuța plânge în fiecare zi de dorul mamei sale, iar acum singurele persoanele care sunt lângă ea sunt tatăl fetiței, dar și

bunica, soacra lui Adrian Alexandrov. Cei doi încearcă să-i facă toate poftele copilei și să o răsfețe astfel încât să mai uite de dorul după mama sa, căci se știe foarte bine că Elena Udrea nu va veni prea curând acasă.

“Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a spus un apropiat al familiei, potrivit Click.ro.

Adrian Alexandrov și Eva Maria locuiesc în vila din Corbeanca unde până nu demult stăteau împreună cu Elena Udrea. Iubitul omului politic trece și el printr-o perioadă foarte grea și nu e pentru prima dată, căci și pe vremea când Eva era doar un bebeluș a fost nevoit să stea fără Elena Udrea, după ce aceasta fusese și atunci arestată.

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare
În momentul de față, Elena Udrea se află într-un arest din Bulgaria, acolo unde a fost reținută imediat după ce a fost descoperită de autorități. Ea a încercat să fugă din România înainte de a afla de condamnarea de 6 ani în dosarul ”Gala Bute”.

Aceasta a fost prinsă de autoritățile bulgare la Vama Culata din Bulgaria în timp ce încerca să pătrundă în Grecia. De atunci, de pe 7 aprilie, Elena Udrea se află

într-un arest din Sofia și a cerut să fie arestată în Bulgaria deoarece susține că regimul de detenție din România nu respectă drepturile condamnaților și nu se poate trăi în închisoare din cauza condițiilor. Astfel, ea își dorește să-și ispășească pedeapsa în Bulgaria.

Vă reamintim că, Elena Udrea a fost acuzată de abuz în serviciu și luare de mită, iar decizia de condamnare e una definitivă.