Mihai Voropchievici, previziuni pentru Vladimir Voropchievici: „Sunt inca trei care il pot vinde in orice clipa”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre viitorul lui Vladimir Putin.

”Anul 2022 este sub influenta cifrei 4, care inseamna distrugere. Dar 4 poate sa fie o cifra cu dublu-efect, pentru ca poate sa distruga, dar si sa auto-distruga. El practic isi urmareste telurile.

Fiind nascut in ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate si daca le adunam pe toate astea vom vedea ca are tot 7 si cifra de destin.

Asta inseamna doua datorii karmice pe tot ce inseamna ajutorare, respect fata de alte persoane. 7 este secretos, nu scoti nimic de la el. Stie sa pastreze secrete. Ca dovada, fiecare a dat cu presupusul si el a actionat in secret.

Dar 7 este introvertit, este foarte destep si rezolva la nivel intuitiv, comunicarea e mai putina. Cu patru de 1 si trei de 2, el nu are decat acumulare. Acumuleaza informatii, dar nu le transmite.

Cu patru de 1, vibratia lui 1, in pozitia de a avea patru in diagrama, se traduce cam asa: cine se teme de mine, inseamna ca ma respecta. Cu alte cuvinte, ei trebuie sa se teama, iar el, in momentul in care ii vede pe toti ca se tem, el considera ca abia atunci e respectat.

Este tipul de oligarh care traieste si se alimenteaza din frica oamenilor. Are si niste calitati extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici pentru sursa citata mai sus.

In diagrama lui Vladimir Putin apare cifra 4, despre care maestrul Voropchievici spune ca este o cifra care se poate divide.

”El este unul, dar mai sunt inca trei care il pot vinde in orice clipa. Tradarea il poate opri pe Vladimir Putin, atat”, a explicat acesta.

Cand va fi sfarsitul lui Vladimir Putin
”Zero este cifra in care omul este pur si simplu cazut la pamant, nu mai poate sa faca nimic. Si urmeaza. In 2023 intra pe incidenta lui (n.r. – Vladimir Putin).

Chiar daca anul asta se da mare zmeu, in 2023 este un final, pentru ca deja si l-a pregatit singur in cifra mortii, in cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu creaza, el distruge efectiv.

Si distruge, pentru ca 4 reprezinta si crucea cardinala. Dorinta lui, sa dea Dumnezeu sa nu fie asa, pentru ca acest 7 il face foarte secretos. E dorinta de expansiune, el vrea sa aiba cuceriri si in est, vest, sud si nord.

Moare de moarte naturala. Daca ultima cifra era un 5 sau 6 sau era 0 si mai continua cu o alta cifra ascendenta, automat era plecarea la ceruri. Poate sa stea foarte bine intr-o expectativa, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru ca singur si le pierde si singur si le ingradeste”, a mai spus numerologul.