Copiii lui Reghe, prima reacție după ce a venit pe lume fratele lor. Bebeto este dezamăgit de tatăl lui: “Să-l crească măcar pe el!”

Reghe este în culmea fericirii de când a devenit tătic. Astăzi, iubita lui, Corina, i-a oferit cel de-al treilea băiețel. Dacă pentru cei doi este evidentă bucuria, se pare că nu toată lumea are astfel de sentimente. Copiii lui Reghe și ai Prodancăi au transmis și ei un mesaj, iar Bebeto s-a dovedit a fi cel mai dezamăgit de ce se întâmplă.

Bebeto, mesaj dur pentru tatăl său
Laurențiu Reghecampf a dat de veste în această dimineață că i s-a născut cel de-al treilea copil. Corina i-a dăruit un băiețel sănătos antrenorului Craiovei, iar proaspeții părinți sunt extrem de fericiți. Reghe nu a uitat nici de ceilalți băieți ai săi, cu care a publicat o fotografie în mediul online, însoțită de un mesaj emoționant. Se pare, însă, că nu toți cei din jurul lor împărtășesc aceleași sentimente.

Anamaria Prodan a făcut declarații la prima oră despre acest eveniment. Impresara i-a urat fostului soț să aibă noroc de și mai mulți copii și a precizat că acesta ar trebui să devină mai responsabil și să nu renunțe la ceilalți copii atunci când apare altul.

„Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan , în exclusivitate, pentru Click!

La fel de dezamăgiți sunt și Sarah, fiica Anamariei din căsătoria cu Tibi Dumitrescu, precum și Bebeto. Tânăra a mărturisit că Reghecampf nu este deloc un tată responsabil, ci un bărbat care uită ce înseamnă familia și nu își crește copiii cum trebuie.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă.“, a declarat Sarah Dumitrescu pentru aceeași sursă.

Cât despre Bebeto, acesta este foarte dezamăgit de tatăl lui. Totuși, i-a urat fratelui său vitreg să fie bine, dar nu fără a preciza că Reghe l-a uitat și tot ce face este de pună poze vechi, de dragul de a impresiona.

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

Luca Reghecampf, fericit să aibă un nou frate
Luca s-a dovedit a fi ceva mai blând cu tatăl său și chiar a anunțat și el pe profilul său de Instagram că a devenit din nou frate mai mare. Având în vedere că băiatul este în relații bune cu tatăl său, acesta împărtășește bucuria cu proaspeții părinți.

La fel de încântată de eveniment este și iubita lui, Asiana, care i-a urat bun venit în această lume micuțului. Se pare că ea s-ar înțelege de minune cu Corina, ținând cont că sunt și colege la locul de muncă. De altfel, i-a luat și apărarea în conflictul cu mama sa, semn că sunt bune prietene, înainte de toate.