Liviu Vârciu, adevărul despre relația sa. Cum se înțelege, de fapt, cu Anda: “Sunt multe certuri!”

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, dar și un iubit prezentator de emisiuni. Se bucură de mare succes în plan profesional, este apreciat și are succes, dar se pare că

Liviu Vârciu, despre certurile cu Anda
Liviu Vârciu se iubește de mai bine de șase ani cu Anda, cea care i-a oferit și doi copii. Relația lor a fost una tumultuoasă mereu și chiar au mai fost și separați, dar în ultima perioadă au fost mai mereu împreună. Relația lor pare că merge bine, dar Liviu a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei.

Liviu Vârciu a mărturisit că între el și Anda Călin există numeroase certuri și neînțelegeri, situații neplăcute, care pe prezentator l-au marcat considerabil. Recunoaște, însă, că Anda i-a iertat multe, dar el este foarte ambițios și nu are de gând să treacă prea multe greșeli cu vederea.

Vârciu a mărturisit că Anda este ghinionistă că l-a cunoscut, fiind un bărbat foarte orgolios, dar cel puțin el se consideră un norocos că are alături o astfel de femeie.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, totul despre nuntă
Liviu Vârciu este sincer și recunoaște că el și Anda se ceartă mai mereu. Totuși, se gândesc serios la nuntă, dar au gusturi diferite când vine vorba despre acest eveniment. Prezentatorul își dorește o nuntă mai mult de dragul Andei, pentru că nu a mai îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

Problema este, însă, că Anda vrea un eveniment restrâns, la care să participe doar persoanele dragi și prietenii. Liviu, însă, își dorește o petrece cu fast, la care să invite multă lume. Dacă vor reuși să cadă la o înțelegere, vor stabili curând data nunții.

„E cea mai lungă relație a mea. E ca și cum am copilărit împreună. E femeia mea și va rămâne pentru toată viața asta. (…) Mă duc la altar. Îmi doresc treaba asta, și nu pentru ea – eu știu că ea își dorește foarte mult să fie în rochie albă – îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Dar ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă, eu vreau multă lume, ca să-mi scot paguba.”, a mărturisit Liviu Vârciu