Bătrânei de 83 de ani i se ridicase rochia din cauza vântului, un bărbat curios îi vedea părțile intime și a întrebat-o cum de, la vârsta ei, nu-i e rușine

Toate femeile știu cât de dificil poate fi să porți rochie într-o zi cu vânt, trebuie încontinuu să o ții pentru a nu-ți expune părțile intime și lenjeria.

Această bătrână remarcabilă avea de înfruntat aceeași problemă, dar a ales altfel.

Povestea de față ne demonstrează că e important să ne știm prioritățile, mai ales când îmbătrânim.

Lucrurile care păreau important în tinerețe, vor părea mai târziu lipsite de importanță, față de altele. Iată în ce fel:

O bătrână de 83 de ani stătea la marginea unui vas de croazieră. În acea zi era un vânt foarte puternic, iar femeia își ținea bine pălăria, pentru a nu fi luată de vânt.

Un domn mai în vârstă, din Marea Britanie, s-a apropiat de ea și i-a zis: ,,Mă scuzați, doamnă. Nu vreau să fiu necioplit și prea direct, dar știați că rochia vă este ridicată de vântul puternic?

,,Da, știu”, a spus femeia, ,,Dar am nevoie de ambele mâini pentru a-mi ține pălăria”.

Bătrânul domn a roșit, a încercat să își schimbe direcția privirii, apoi a exclamat: ,,Dar, doamnă, părțile intime vă sunt la vedere!”

Femeia s-a uitat în jos, apoi s-a uitat la bărbat. A zâmbit larg și i-a răspuns: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are 83 de ani vechime, dar pălăria asta am cumpărat-o abia ieri”.