Răsturnare de situație la Survivor România. TJ Miles eliminat, acuzații de măsluire a voturilor

Seară de foc la Survivor România. Stresul a atins cote maxime atât pentru concurenții nominalizați pentru eliminare, cât și pentru fanii emisiunii care au stat cu sufletul la gură până au aflat care este cel ce va părăsi competiția. În ediția de marți, 17 mai, TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România.

TJ Miles eliminat de la Survivor
După ce fanii emisiunii au acuzat producătorii că au măsluit voturile pentru a-l ține pe TJ Miles în concurs, a venit deznodământul serii și a făcut lumină în acest caz: TJ Miles a fost eliminat de la Survivor în favoarea lui Alexandru Nedelcu. La prima vedere, judecând după ceea ce s-a întâmplat până acum în concurs, TJ Miles avea toate șansele să rămână. Potrivit showblitz, tiktoker-ul a fost nominalizat pentru eliminare de mai multe ori, dar de fiecare dată a fost susținut prin voturi de publicul telespectator care l-a ținut în concurs. Pe pagina de Instagram Viperele Vesele a fost anunțată în exclusivitate plecarea lui TJ.

În consiliu de eliminare, vom avea parte de o răsturnare de situație, după ce sistemul de vot sistemul de vot s-a blocat aseară, din cauza numărului impresionant de sms-uri trimise pentru susținerea lui Alexandru Nedelcu! În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram @viperele___vesele , avem deosebita placere să vă informăm că Tj PĂRĂSEȘTE, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, COMPETITIA SURVIVOR ROMANIA 2022! , a fost mesajul de pe Instagram.

Acesta este motivul pentru care Alexandru Nedelcu era resemnat cu privire la gândul că el va fi cel care va pleca acasă, chiar înainte de jocurile individuale. Nu a fost așa. Fanii s-au arătat foarte deranjați de faptul că Ionuț Popa a fost cel care l-a nominalizat pe prietenul său, motiv pentru care l-au numit Iuda. Se poate spune că în acest context, șansele lui Ionuț Popa la marele premiu sunt acum destul de mici. În mediul online au circulat acuzații de măsluire a voturilor în favoarea lui Tj Miles.

Jocuri individuale la Survivor. Cine va câștiga competiția
După eliminarea lui TJ Miles, Daniel Pavel a făcut mult așteptatul anunț: încep jocurile individuale la Survivor România 2022. Cei care au rămas în concurs vor juca pe cont propriu până la finalul competiției. Cătălin Zmărăndescu este de părere că cele mai mari șanse la câștigarea marelui premiu Survivor România 2022 sunt ale lui Alexandru Nedelcu.

Totuși sunt și multe voci care susțin că Ionuț Popa va revendica trofeul. După jocurile individuale, în Marea Finală, publicul telespectator va avea ultimul cuvânt și va decide cine pleacă acasă cu marele premiu.