Poze rare cu Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Ce mesaj a transmis vedeta

Andreea Marin a postat primele imagini oficiale cu iubitul ei, în calitate de cuplu. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți, dar le place discreția și deși se iubesc de cinci ani, abia acum au publicat pe rețelele sociale poze în care apare împreună. Fanii au reacționat imediat!

Andreea Marin, imagini rare cu iubitul ei
Cea supranumită Zâna surprizelor a postat primele poze la braț cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta este fericită și împlinită alături de omul de afaceri cu care formează un cuplu de cinci ani. Sunt doi oameni discreți care și-au ținut relația departe de ochii și urechile curioșilor, în ciuda faptului că Andreea este o persoană expusă, una dintre cele mai mari vedete din România. Iată ce mesaj a transmis Andreea Marin la descrierea pozelor în care apare cu iubitul ei:

Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Imediat postarea vedetei a adunat aproape 20.000 de aprecieri din partea celor care o îndrăgesc pe Andreea Marin și o urmăresc pe rețelele sociale. Fanii se bucură pentru fericirea Zânei surprizelor și au felicitat-o.

Felicitări sunteti un cuplu minunat de potrivit,iubiți-vă mult! Sa fiți fericiți și sănătoși! Sunteți superbi! Ma bucur pentru voi… Sa va iubiți asa pana la adânci bătrâneți!, au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Ce i-a unit pe Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de cinci ani. Vedeta a povestit în podcastul lui Damian Drăghici că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, însă au existat două evenimente dureroase în viața lor care i-au unit.

Prin prisma profesiei lui, cei doi au stat departe unul de celălalt timp de doi ani, în care Adrian Brâncoveanu a locuit în Africa. Andreea spune că așteptarea a meritat, iar acum construiesc împreună o viață.

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos, a spus Andreea Marin.

Înainte de a-l cunoaște pe actualul ei iubit, Andreea Marin a fost căsătorită cu medicul turc Tuncay Öztürk.