Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru cateva zodii.

Horoscop de weekend. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
O sa aflati noutati care sa va alimenteze speranta ca viata voastra sentimentala se va anima pentru ca apare cine trebuie. O sa va faca o surpriza cineva care v-a dus dorul si o sa vina pe la voi sau va da intalnire in oras, sa petreceti cateva ore impreuna.

TAUR
O sa faceti o tratatie fie de ziua voastra de nastere, fie sa bifati o reusita legata de serviciu, ori de scoala. Sunt cateva momente festive la care ati vrea sa ajungeti si-n functie de timp o sa decideti la cine-o sa va duceti si in ce companie.

GEMENI
Poate v-ati facut rezervare la un teren de sport, ca sa faceti o placere si copiilor, si-o sa fie un beneficiu pentru toata lumea. Va puteti face cadou o iesire la aer curat, la malul marii sau la padure si o sa va mearga la suflet plimbarea, ca v-o fi ajuns oboseala.

RAC
Se poate sa vina cineva in vizita si sa va mai destindeti la un pahar de vorba, va mai vin si idei de afaceri. Va puteti deplasa cu usurinta, numai sa vreti, ca sunteti foarte legati de casa si preferati sa-i chemati pe niste prieteni la un gratar decat sa calatoriti.

LEU
Vi se propune o iesire cu prietenii si disponibiliate aveti si are si cine sa va insoteasca, sa fiti si in cuplu. Poate plecati intr-o scurta vacanta, c-aveti unda verde la calatoriile lungi si va ganditi si la un concediu mai consistent si alegeti o destinatie prin lume, undeva.

FECIOARA
E posibil sa revina cineva de care v-ati separat si o sa aveti o discutie serioasa ca sa puneti lucrurile la punct ca se mai poate salva relatia. O sa cheltuiti niste bani c-aveti de luat cadouri, ca va duceti la o zi aniversara, ori e o nunta si o sa va pregatiti de la A la ZET cu tot ce trebuie.

BALANTA
Se poate sa-ntalniti intr-un grup de cunoscuti pe cineva care poate deveni partener de viata, daca n-aveti pe nimeni. Vine cineva care o sa va faca sa uitati de stress, rate si obligatii de tot felul si o sa va relaxati stati la povesti, va plimbati, va-ntretineti frumos.

SCORPION
Poate mai faceti un pas spre consolidarea unei relatii care sa va completeze frumos ca simtiti ca lucrurile merg in directia portivita. Se poate sa aveti o discutie-ntre patru ochi cu cineva care e amator de un parteneriat de afaceri si vedeti in ce consta colaborarea si daca va convine.

SAGETATOR
Se poate sa va atraga o activitate deconectanta, un hobby si o sa descarcati acolo toate acumularile negative, tensiunile. O sa va bucurati de un semn din partea cuiva care nu v-a uitat si inca mai sperati ca v-ati putea reface viata conjugala, s-aveti o familie.

CAPRICORN
E bine sa faceti o verificare a masinii daca plecati la drum, sa nu fie ceva fragil si sa ramaneti in pana si de acte sa aveti grija. Poate veti petrece weekendul departe de casa, intr-un decor de vis, pare sa fie confort si sa sarbatoriti ceva – motive se gasesc oricand.

VARSATOR
O sa va vina inima la loc, odata cu sosoirea acelei persone care v-a acaparat gandurile, imaginatia- si o sa stiti cum stati. V-au lipsit prietenii, grupul cu care aveati diverse activitati, dar acum se poate repune pe tapet o escapada turistica la malul marii sau la munte pe undeva.

PESTI
O intrunire cu o echipa cu care-aveti ceva in comun, o pasiune, un sport. Se poate sa va coopteze cineva in particular, sa va implicati intr-o actiune care sa v-aduca un beneficiu de imagine si eventual si bani.