ISI IUBESTE LA NEBUNIE SOTIA. PIERCE BROSNAN SI KEELY SHAYE, DOVADA CA DRAGOSTEA ADEVARATA EXISTA LA HOLLYWOOD

“Iti multumesc pentru toata dragostea, iubirea mea din ultimii 25 de ani, tot-anainte…” a postat Brosnan pe Instagram cu ocazia aniversarii mariajului sau cu Keely Shaye Smith.

Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales sa-si petreaca viata, este jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV si l-a cucerit pe celebrul actor cu bunatatea ei.

Femeia l-a sprijinit enorm dupa moartea fostei sale sotii, Cassandra, rapusa de cancer ovarian, si i-a fost alaturi si cand fiica lui a murit din cauza aceleiasi afectiuni.

“Iubesc vitalitatea si pasiunea ei. Are aceasta putere fara de care nu as fi reusit sa traiesc. Cand Keely se uita la mine, ma inmoi de fiecare data”, a marturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Keely Shaye Smith este cea de-a treia sotie a actorului si impresioneaza la fiecare aparitie prin naturaletea de care da dovada. Desi nu se mai incadreaza in tiparele 90-60-90 – atat de ravnite la Hollywood – ea a cucerit presa si publicul deopotriva.

Vezi mai multe imagini cu cei doi, realizate de-a lungul celor 25 de ani de casnicie: