Horoscop 2-15 mai cu astrologul Cristina Demetrescu. Ce are de făcut fiecare zodie

Specialistul în Astrologie Cristina Demetrescu a prezentat Horoscopul pentru perioada 13-15 mai 2022, cu cele mai importante previziuni astrologice dedicate fiecărui semn zodiacal în parte. Iată care sunt veștile pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 13-15 mai cu Cristina Demetrescu
Astrologul spune că această perioadă este dificil de interpretat din punct de vedere astrologic pentru că ne aflăm între două eclipse care au loc pe axa banilor Taur – Scorpion. Este vorba deopotrivă și despre banii pe care îi avem, dar și despre cei pe care îi datorăm. Cristina Demetrescu explică de ce este necesar să ne schimbăm sistemul de valori.

Zodia Berbec – putem vorbi despre o nouă eră despre Berbec, spune astrologul. Tot ce e nou în această perioadă pentru zodia lor este de bun augur, cel puțin din punct de vedere financiar, dacă au mai mult curaj.

Zodia Taur – acești nativi sunt pe cale să finalizeze niște lucrări în această perioadă și să încaseze bani. Este o perioadă importantă pentru sănătate, în care cei care se știu cu probleme, trebuie să caute soluții.

Zodia Gemeni – Gemenii beneficiază de protecție divină și au, în această perioadă, parte de ajutor care vine de la oameni total neașteptați.

Zodia Rac – este ocazia perfectă să-și construiască un nume, un renume, să devină faimoși. Pot avea avantaje din punct de vedere profesional.

Zodia Leu – le merge bine din punct de vedere profesional și financiar. În această perioadă își fac planuri de călătorie. Leii beneficiază destul de mult de tranzitele următoare și cu cât se simt mai bine și mai încrezători, cu atâta devin mai expansivi.

Horoscop 13-15 mai 2022 Zodia Fecioară
Este o perioadă bună mai ales pentru nativii Fecioară care au de făcut tranzacții. Pot acum să obțină un credit, să-și cumpere o casă – decizii importante și reușite în plan personal/familial.

Zodia Balanță – despre Balanțe aflăm că fac alianțe noi, pe principiul: ori la bal, ori la spital. sunt Balanțe care în funcție de relațiile pe care le au pot semna contracte noi, dar sunt și Balanțe care sunt păguboase și ar trebui să-și facă ordine.

Zodia Scorpion – din punct de vedere profesional totul merge bine, se anunță proiecte noi. Pot apărea, însă, probleme din punct de vedere partenerial, iar asta pentru că forțează puțin lucrurile în relații.

Zodia Săgetător – stau bine din punct de vedere al iubirii și distracției, dar mai puțin bine din prisma sănătății, a metabolismului. Eclipsele sunt în zona medicală și trebuie găsite niște cauze.

Zodia Capricorn – acești nativi au o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare, pentru a-și cumpăra o casă, pentru a se muta. Astrologul spune că este una dintre cele mai bune perioade în următoarele cinci luni pentru acest tip de tranzacție.

Zodia Vărsător – astrologul spune că perioada următoare este benefică pentru cei care sunt pregătiți, cei care vor să învețe ceva nou. Pot face bani din scris, din a preda altora.

Zodia Pești – beneficii din casa banilor, bani care se fac prin munte. Ați putea cere o mărire de salariu. Pentru Pești eclipsa este în zona comunicării și s-ar putea să lase în coadă de pește niște lucruri.