Horoscop rune 10-16 mai cu Mihai Voropchievici. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie

Horoscop 10-16 mai 2022 cu specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici. Previziuni astrologice importante pentru fiecare semn zodiacal în parte. Voropchievici anunță că unii dintre nativi vor avea parte de protecție divină.

Mihai Voropchievici: Horoscopul săptămânii 10-16 mai 2022
Specialistul în Numerologie a fost previziuni astrologice în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Iată ce spune despre fiecare zodie în parte:

Horoscop rune 10-16 mai Berbec – acești nativi trebuie să fie pregătiţi pentru o suită de schimbări majore. Vin schimbările peste voi şi sunteţi dornici să le primiți în viața voastră!

Horoscop rune 10-16 mai Taur – cei născuți în zodia Taur au o săptămână în care sunt pe recepţie. Primesc mesaje, scrisori, mailuri. Este o săptămână destul de agitată. Unul dintre mesaje va fi important pentru ei.

Horoscop rune 10-16 mai Gemeni – vești bune pentru nativii zodiei Gemeni. Primesc cadouri surpriză sau sume mari de bani.

Horoscop rune 10-16 mai Rac – racii câștigă pe toate planurile și au parte de Wunjo – spune numerologul Mihai Voropchievici.

Horoscop rune 10-16 mai Leu – nativii zodiei Leu încep o viață nouă. În această perioadă petrec la nunți, botezuri și alte evenimente private.

Horoscop rune 10-16 mai Fecioară
Numerologul anunță fericire pe capul nativilor Fecioară. În viața lor se produce un salt calitativ, vor da lovitura.

Horoscop rune 10-16 mai Balanță – toată săptămâna care vine nativii zodiei Balanță au protecție divină.

Horoscop rune 10-16 mai Scorpion – acești nativi au nevoie de forță și putere pentru că îi așteaptă o săptămâna mai grea.

Horoscop rune 10-16 mai Săgetător – găseşte răspunsuri la toate problemele pe care le are. Va trebuie să-i convoace pe toţi cei dragi şi de acolo apare rezoluţia finală.

Horoscop rune 10-16 mai Capricorn – astrele prevăd o călătorie pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului.

Horoscop rune 10-16 mai Vărsător – atenție la serviciu și la familie. Sunteți pe o pojghiță subțire de gheață.

Horoscop rune 10-16 mai Pești – acești nativi rămân în aşteptarea unei schimbări foarte importante, care îi mulţumesc şi îi satisfac.