Andreea Marin, imagine rară alături de Violeta și fiul cel mare al lui

Andreea Marin este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune a luat pe toată lumea prin surprindere cu imaginea pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV s-a afișat alături de fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, dar și de fiul cel mare al artistului, Radu Ștefan.

Ba mai mult, Andreea Marin a făcut un gest care i-a adus numai laude din partea fanilor. Andreea Marin, gest frumos și uimitor pentru Radu Ștefan

Se pare că Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în București, iar de la marea deschidere nu a lipsit

Andreea Marin și nici Violeta.Cei trei au imortalizat momentul, iar prezentatoarea a postat totul pe

rețelele de socializare. Ba mai mult, aceasta a ținut să scrie și câteva rânduri despre ceea ce crede

despre fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă

la adresa tânărului. Fanii au apreciat faptul că vedeta de televiziune îl susține pe tânăr și chiar a

încercat să-i facă reclamă cafenelei.
„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de @radustefanbanica la cafeneaua sa.(…)

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori…

Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.