Weekend cu două botezuri mondene. Vedetele și-au botezat copilașii în acest final de săptămână

Un weekend cu evenimente mondene de top. Mara Bănică și Adela Popescu și-au botezat copilașii în acest final de săptămână.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al treilea băiețel
Pentru micuțul Adrian, Adela Popescu și Radu Popescu au organizat un super eveniment cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Tema petrecerii a fost povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar pe masa invitaților au stat drept mărturii trei porcușori și pe șapca lor era scrisă inițiala A. Evenimentul s-a desfășurat în curtea unui restaurant, în aer liber, unde decorul a fost ca de poveste. Pentru aranjamentele florale s-au folosit flori de primăvară, precum zambile și liliac. Invitații s-au distrat de minune și s-au răsfățat cu preparate delicioase.

La botezul micuțului Adrian au fost prezenți Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Mihai Morar și soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu și mulți alți prieteni ai cuplului. Pentru petrecerea de botez a fiului cel mic, Adela Popescu a ales să poarte o rochie neagră timp sacou pe care a accesorizat-o cu un lanț în talie și o pălărie albă pe cap. Pentru a se putea distra cât mai mult, fără ca încălțămintea să îi dea bătăi de cap, vedeta de la PRO TV a purtat cizme albe, tip cowboy.

Mara Bănică și-a botezat fetița
Mara Bănică a creștinat-o pe micuța Donca Maria în cadrul unui eveniment deloc restrâns, organizat la o locație de top din Capitală. Jurnalista a postat pe rețelele de socializare un singur videoclip, surprins cu ocazia evenimentului important din viața sa. „A fost o seara emotionanta pentru noi, Donca Maria a primit botezul Domnului.”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul în care Mara apărea cu fiica sa în brațe, la momentul tortului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Mara are planuri mari pentru Donca

Mara are planuri mari pentru Donca. Intenționează să o înscrie la cursuri de înot și să plece într-o excursie departe de România.

”Am planuri mari pentru ea. În vară vreau să o dau la înot, să mergem toți în vacanță în Grecia, sau în Turcia, la mare. Aș vrea să mergem evetual în Mexic, să stăm acolo câteva luni”, a povestit Mara.