Mama celor doi copii aruncați în baraj face lumină! Bărbatul avea probleme psihice: “Știam că e nebun!”

Tragedia din Bacău rămâne nerezolvată în acest moment, dar noi detalii ies la iveală. Mama face dezvăluiri șocante, din care reiese că bărbatul avea probleme grave de sănătate în plan psihiatric și nu era la prima abatere. A avut de mai multe ori probleme cu autoritățile și chiar a fost internat.

Bărbatul avea probleme psihice
Tragedia din Bacău a lăsat pe toată lumea în stare de șoc, dar mai ales pe tânăra mamă, care a rămas fără doi dintre copiii săi. Femeia avusese o viață grea cu cel căruia îi dăruise trei copii și de multe ori a apelat la ajutorul poliției. Bărbatul a mai amenințat că o va omorî pe ea și copii, dar acum și-a schimbat planul.

În ziua cu pricina, bărbatul a lovit-o pe femeie după ce ar fi găsit în telefonul ei un apel către o persoana. Deși apelul ar fi fost făcut din greșeală, bărbatul și-a ieșit din minti și a bătut-o pe soția sa, după care a luat doi dintre copii și i-a spus acesteia că nu îi ca mai vedea.

“Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă.”, a declarat mama.

Nu era prima dată cand o amenința, dar nu a crezut că ar putea face asa ceva. Bărbatul fusese și Arestat și dus la psihiatrie, după care internat, pe motiv că avea probleme grave.

Cum a scăpat al treilea copil
Unul dintre copii a scăpat, pentru că a reușit să fugă de acasă. Când a auzit ce plan are tatăl lui, și-a luat bicicleta și a plecat în grabă, reușind să scape. Din nefericire, frații săi nu au mai avut nicio șansă și mama lor nu a putut face nimic pentru ei.

Mama copiilor a fost cea care a alertat autoritățile. Polițiștii au găsit copiii în apă când au ajuns la fața locului și, chiar dacă le-a fost acordat primul ajutor, nu au mai supraviețuit. Bărbatul este acum de negăsit, iar oamenii legii iau în calcul două variante: s-a aruncat alături de copii în râu sau i-a aruncat doar pe ei și apoi a fugit.