Tatăl criminal din Bacău este de negăsit, după ce și-a înecat copiii: „Mi-a zis de fiecare dată că…”

Tatăl care și-a aruncat bebelușul de 4 luni și copilul de 5 ani în râu este de negăsit, după ce i-a înecat pe cei mici. Bărbatul din Bacău nu s-a mai putut controla și a recurs la oribila faptă imediat după ce s-a certat cu mama copilașilor.

Tatăl din Bacău care și-a aruncat bebelușul de 4 luni și copilul de 5 ani în râu, cu intenția de a-i ucide, este de negăsit. Ce spune un psiholog despre tragedie, dar și de ce a recurs bărbatul la o faptă atât de gravă.

Tatăl criminal din Bacău este de negăsit
Tragedia a avut loc în comuna Pânești, după o ceartă în familie. Bărbatul din Bacău era foarte gelos, și-a luat copiii după discuția în contradictoriu pe care a avut-o cu soția, iar apoi a amenințat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj alături de cei mici. Aceasta a sunat la numărul de urgențe și a cerut ajutorul autorităților, dar a fost mult prea târziu pentru bebelușul de 4 luni și copilul de 5 ani.

Potrivit celor declarate de un psiholog, există posibilitatea ca bărbatul să fi acționat fără să se gândească la consecințe, mai ales pentru că oamenii au devenit foarte vulnerabili în fața stresului, potrivit Observatornews.ro

„Este un model de comportament în care există o dorinţă puternică de a acţiona rapid, fără a te gândi la consecinţe. Oamenii au devenit extrem de vulnerabili la orice sursă externă de stres. Nu mai reuşim să ne controlăm”, a mărturisit Adina Burghel, psiholog, potrivit Observatornews.ro

Ce a mărturisit mama copiilor
Înainte de a trece la oribila faptă, bărbatul din Bacău și-ar fi amenințat soția de mai multe ori că își va ucide atât copiii, cât și pe ea. Aceste mărturisiri au fost făcute după cerurile dintre cei doi.

„Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau fac ceva, o să mă bage în maşină cu tot cu copii şi ne aruncă”, a spus mama copiilor, pentru sursa citată mai sus.