Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, a fost terorizată de ambii bărbați din viața ei! Cei doi ar fi vrut să-i ia copiii de lângă ea

Tragedia care a avut loc marți, în Timișoara, și care a șocat întreaga țară, a determinat oamenii să încerce să înțeleagă motivele pentru care Iulia a recurs la acest gest necugetat.

Se pare că Iulia, tânăra mamă din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii în brațe, a fost terorizată de ambii bărbați din viața, care ar fi încercat să-i ia pe copii de lângă ea.

Zi de zi apar tot mai multe detalii în cazul femeii în vârstă de 32 de ani, care a curmat trei vieți.

Prietenii și apropiații Iuliei, femeia care s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc de 10 etaje împreună cu copiii ei în brațe, au mărturisit, zilele acestea, că era o mamă foarte bună, care își iubea copiii mai mult decât orice pe lume.

Poate din această cauză a ales să plece pe lumea cealaltă împreună cu ei.

După ce s-a aflat că fetița a fost concepută cu Alexandru, bărbatul cu care s-a căsătorit, iar băiețelul a fost conceput cu Marcel, fostul partener al Iuliei, ambii tați ar fi încercat să îi ia copiii de lângă ea, lucru care, probabil, a determinat-o să prindă curaj și să facă un gest care a întristat și șocat întreaga lume.

Iulia a fost terorizată de fostul ei partener, Marcel
În plus, alți apropiați, cât și soțul Alexandrei, au declarat că Iulia ar fi fost, de fapt, terorizată de fostul iubit, Marcel, bărbatul cu care a conceput băiețelul în vârstă de trei ani. Marcel ar fi amenințat-o mereu că o să-i ia copilul, iar Iulia nu și-ar fi dorit nici în ruptul capului acest lucru.

De asemenea, soacra Iuliei a mărturisit că Marcel o amenința, iar acesta a fost motivul divorțului dintre ea și Alexandru și, de asemenea, ar putea reprezenta și motivul pentru care Iulia ar fi ales să

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu. Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa”, a povestit Elisabeta, soacra Iuliei, într-o emisiune televizată.