Soarta Elenei Udrea se va decide în câteva zile! Ce se va întâmpla cu fostul ministru

Elena Udrea se pregătește de următorul termen de judecată

Elena Udrea încă se află în arest în Bulgaria și așteaptă următorul termen de judecată, atunci când soarta ei se va decide. În data de 10 mai, fostul ministru va ajunge, din nou, în fața judecătorilor. Adrian Alexandrov, partenerul de viață al acesteia, a făcut noi declarații despre situația Elenei Udrea.

În urmă cu o lună, ICCJ a decis ca Elena Udrea să ispășească o pedeapsă de 6 ani cu executare în dosarul „Gala Bute”. Însă, atunci când sentința a fost anunțată fostul ministru deja părăsise țara. Ulterior, a fost prinsă în Bulgaria și plasată în arest.

Înainte de sărbătorile pascale o instanță din Sofia a decis ca fostul ministru să fie extrădat și să își ispășească pedeapsa într-un penitenciar din România. Însă, sentința nu a fost una definitivă, iar Elena Udrea a făcut apel. În data de 10 mai aceasta o să se prezinte, din nou, în fața judecătorilor, care vor da sentința definitivă.

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție! Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță!”, a declarat Adrian Alexandrov, potrivit Impact.ro.

Adrian Alexandrov, despre situația Elenei Udrea
Adrian Alexandrov a mai declarat că Elena Udrea o să fie apărată de un avocat din Bulgaria. De asemenea, acesta a spus că se va apela la toate căile de atac pentru a i se face dreptate partenerei sale de viață.

„Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.

Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și pentru a încerca fata noastră să crească alături de ambii părinți”, a mai spus Adrian Alexandrov.