Detalii cutremurătoare ies la iveală! Fostul iubit al Iuliei, mama sinucigașă, o teroriza pe femeie

Cazul din Timișoara rămâne în atenția publicului și autorităților, pentru că nimeni nu își explică ce s-a întâmplat cu adevărat. Noi detalii ies la iveală acum, iar unul dintre principalii suspecți devine fostul iubit al tinerei mame, care ar fi terorizat-o în ultima perioadă.

Iulia încerca să scape de fostul iubit
Fosta soacră a Iuliei a intervenit la Acces Direct, unde a vorbit despre ce s-a întâmplat. Femeia a precizat că a iertat-o pe Iulia și era pregătită să o primească din nou în familia ei, deși aceasta a fost cu un alt bărbat. Urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor, dar evenimentul nu a mai avut loc.

Iulia i-ar fi spus soacrei sale că bărbatul o amenința, o urmărea și punea mereu presiune pe ea, motiv pentru care ea voia să scape cât mai repede de el. Marcel, presupusul iubit, ar fi amenințat-o chiar că vrea să îi ia copiii și ar fi avut loc multe scandaluri între ei.

”Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu”, a declarat soacra Iuliei la televizor.

Cum a reacționat Marcel la aflarea veștii
Fosta soacră a Iuliei a declarat că una dintre prietenele acesteia l-ar fi informat și pe Marcel după aflarea veștii, iar reacția acestuia a fost una cât se poate de ciudată. Marcel nu s-a speriat, nu s-a panicat și nu a dat dovadă că ar fi îngenuncheat de durere.

Acesta ar fi părăsit orașul și ar fi mers la Deva să se plimbe, fără a se agita vreun pic. Nu a luat legătura nici cu medicii, cu polițiștii, nici nu a mers la locul tragediei pentru a afla ce s-a întâmplat și nu a dat semne că ar fi trist. Astfel, femeia consideră că este foarte suspectă reacția lui și crede că poliția ar trebui să îl ancheteze, pentru că ar putea avea legătură cu cele întâmplate.

”El a plecat să se plimbe pe străzi. Nu se știe de el, ce să zic… Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. Nu a mai apucat să-mi povestească. El a plecat să se plimbe de nebun, nu știu unde. Deci, un om, când îți moare fosta iubită, nu te duci să vezi unde, ce, cum s-a întâmplat?! El a plecat să se plimbe”, a povestit soacra Iuliei, la Acces Direct, conform Spynews.

Relația dintre Iulia și Marcel s-ar fi terminat cu scandal, după ce bărbatul ar fi fost infidel. Tot fosta soacră a declarat că acesta ar fi înșelat-o cu menajera casei.