Ce spun prietenii despre mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc

S-a aflat ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc. Aceasta a susținut că, acum ceva timp, tânăra de 33 de ani îi făcuse o promisiune, înainte de a recurge la gestul necugetat. De asemenea, o prietenă de-ale femeii a infirmat faptul că aceasta ar fi fost în depresie, ipoteză care s-a tot speculat în ultimele ore.

Recent, s-a aflat ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc. Se pare că, acum ceva vreme, femeia în vârstă de 33 de ani îi făcuse o promisiune amicei sale. Nu s-a mai ținut însă de ea, pentru că a ales să-și ia viață, aruncându-se de pe clădirea înaltă, ținându-și copiii minori în brațe.

Ieri dimineață, un caz cutremurător întreaga țară. Iulia, o mamă în vârstă de 33 de ani, s-a aruncat de pe bloc, cu copiii minori în brațe. Gestul tinerei a șocat pe toată lumea, mai ales pe membrii familiei, pe prietenii și apropiații ei. După moartea femeii și a micuților ei, pe pagina ei de socializare au început să curgă zeci de mesaje de regret.

Ce i-a spus Iulia, mama din Timișoara, prietenei ei, înainte de a se arunca de pe bloc
Pagina de socializare a Iuliei s-a umplut cu zeci de mesaje sfâșietoare. Oamenilor nu le vine să creadă că mama de doar 33 de ani a decis să se arunce de pe bloc împreună cu cei doi copii și că niciunul dintre ei nu se mai află printre noi. Una dintre prietenele mamei din Timișoara a dezvăluit ce promisiune i-ar fi făcut aceasta, înainte de a recurge la gestul necugetat.

Potrivit spuselor prieteniei Iuliei, tânăra de 33 de ani i-ar fi spus astă vară că va veni la ea în concediu. De asemenea, se pare că mama din Timișoara i-ar fi promis amicei sale că-i va boteza copilul, în care în care cea din urmă va mai face o fetiță.

„Veți rămâne mereu in inimile noastre. Nu vă vom uita niciodată îngerașii noștri. Mi-ai spus asta vară când ai fost la noi că veți veni la noi în concediu. Acum v-ați transformat în îngerași toți trei. Mi-ai promis că dacă mai fac o fetiță Yolanda mi-o botezi tu și voi ce ați făcut acum. Nu pot sa cred, o pierdere foarte mare’, a scris prietena Iuliei pe rețelele de socializare.

Atât prietena Iuliei, cât și familia ei sunt șocate de gestul făcut de mama din Timișoara. Mama tinerei de 33 de ani a susținut că aceasta nu avea probleme cu nimeni.

Prietena cea mai bună a Iuliei susține că tânăra nu era în depresie
Au apărut diverse ipoteze care să explice gestul șocant al Iuliei, mama din Timișoara, care a urcat pe un bloc cu 10 etaje și a sărit în gol, cu cei doi copii în brațe. S-a vorbit despre faptul că Iulia ar fi fost în depresie și de aceea a decis să-și pună capăt zilelor. Prietena cea mai bună a mamei din Timișoara infirmă, însă, această ipoteză.

Femeia de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit. Medicii chemați la fața locului n-au mai putut decât să constate decesul.

Ce spune fostul soț al mamei care s-a aruncat de pe bloc cu copiii, în Timișoara
Tatăl copiilor a aflat de tragedie de la polițiști, în timp ce se afla în Austria, la muncă. Acesta urma să se recăsătorească cu mama lor peste doar câteva săptămâni.

Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților.

Tatăl copiilor este în stare de șoc, este în depresie la fel ca bunica paternă a copiilor, venită și ea din Austria. Bunica este cea care a recunoscut cadavrul fetei la morga spitalului.