De ce Alexandru, bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească, nu a vrut să recunoască cadavrul la morgă. Ce s-a întamplat cu el

Alexandru trăiește un coșmar de când a aflat că partenera lui s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii pe care îi aveau împreună. Bărbatul se afla la muncă în Austria când s-a petrecut tragedia, iar în câteva săptămâni, el și Iulia ar fi trebuit să se recăsătorească. Iată de ce nu ar fi vrut acesta să recunoască cadavrul femeii!

Iulia a sărit de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii, de 3 și 6 ani. Decizia femeii l-a lăsat pe Alexandru, tatăl copiilor și cel cu care urma să se recăsătorească, cu o durere de nedescris. Bărbatul nu ar fi vrut sau ar fi fost incapabil să recunoască cadavrul femeii de 32 de ani.

De de nu a recunoscut Alexandru cadavrul Iuliei

În câteva săptămâni, Iulia și Alexandru urmau să se recăsătorească, după ce divorțaseră cu ceva timp în urmă, dar ajunseseră la concluzia că încă se iubesc și trebuie să formeze o familie din nou. Totuși, ceva s-a întâmplat între timp cu femeia, iar marți și-a luat copiii în brațe și a sărit de pe bloc.

Femeia de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara. De acolo, Iulia i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit. Ea și micuții au murit.

Fetița de 6 ani a murit în ambulanță, a fost dusă la morgă și miercuri va fi luata de la spital și transportată la IML.

Bărbatul cu care Iulia urma să se recăsătorească este în stare de șoc

Potrivit Antena 3, polițiștii i-au dat vestea tragică tatălui, în timp ce se afla în Austria, la muncă. Acesta s-a întors deja în țară și se află în stare de șoc. În aceeași situație este și bunica paternă. Totuși, bunica a fost cea care a recunoscut cadavrul Iuliei la morgă, pentru că tatăl copiilor ar fi fost incapabil să facă este lucru.

Iulia era casnică, absolvise psihologia, dar nu a profesat niciodată. De o lună, locuia cu mama ei. Tatăl ei a murit în urmă cu câțiva ani.