Cea mai bună prietenă a femeii care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, declarații cutremurătoare!

Cea mai bună prietenă a Iuliei, femeia care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii în brațe, susține că aceasta nu era în depresie, dar că mereu și-a dorit stabilitate în relații. Iuliei i-ar fi fost teamă să nu rămână singură cu cei doi copii, după divorț.

Multe întrebări care nu își găsesc răspunsul după gestul pe care Iulia l-a făcut în urmă cu o zi, atunci când femeia s-a urcat pe acoperișul unui bloc cu zece etaje și a sărit în gol cu cei doi copii în brațe.

Cea mai bună prietenă de-a ei mărturisește că agentul imobiliar, căci cu asta se ocupa femeia, nu era în depresie, iar de o lună de zile se mutase alături de mama ei într-un bloc din Timișoara.

Detalii cutremurătoare. Iuliei îi era frică să nu rămână singură cu cei doi copii

Prietena femeii susține că în 2020 Iulia a divorțat de soțul ei, mai exact Alexandru a fost cel care a depus actele și s-a produs separarea. Cei doi se cunoșteau de când aveau 15 ani, iar de atunci aveau povestea de iubire.

Femeia mai spune că Iulia și-a dorit mereu stabilitate în relații, iar frica ei cea mai mare era să rămână singură cu cei doi copii, să-și crească de una singură, fără tată, fata și băiețelul din relația cu Alexandru.

Ieri, aceasta a fost curpinsă de gândurile negre și a recurs la gestul pe care toată lumea nu-l înțelege, acela de a pune punct vieții că toate lucrurile mergeau spre bine.

Tatăl copiilor vine în țară să-și înmormânteze familia
Alexandru, bărbatul de 36 de ani, era stabilit în Austria după ce s-a despărțit de Iulia, iar după ce au decis să se recăsătorească, el urma să se mute în România cât de curând, însă va fi nevoit să vină în țară mai devreme decât ar fi crezut.

El e șocat de tot ce s-a întâmplat și nu-i vine să creadă că a putut avea loc o astfel de tragedie. Alexandru trebuie să își înmormânteze acum cei doi copii, dar și pe femeia pentru care avea sentimente puternice și pe care a continuat să o iubească, chiar dacă au divorțat în urmă cu doi ani, în plină pandemie.

Mama Iuliei a recunoscut cadavrele la morgă, iar acum familia se pregătește de înmormântarea femeii de 33 de ani și a copiilor săi, de 6 și 3 ani.