Gabriela Cristea, mesaj puternic de pe patul de spital. Ce a transmis prezentatoarea tv cu perfuzia la mână

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. La scurt timp după ce a fost internată cu una dintre fiicele ei, vedeta a ajuns la spital pentru propriile probleme de sănătate. Prezentatoarea tv s-a pozat cu branula la mână, după ce a fost pusă la perfuzii. Mesajul transmis de vedetă de pe patul de spital ar putea să de de gândit multor oameni.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital
Vedeta de televiziune nu le-a spus fanilor de pe rețelele sociale cu ce fel de probleme se confruntă, însă a transmis un mesaj care lasă se se înțeleagă că în ultima vreme s-a preocupat de tot și toate, mai puțin de propria persoană. Este cunoscut faptul că Gabriela Cristea are o carieră frumoasă, și peste asta este o soție și o mamă foarte implicată. După ce corpul ei a cedat, iar prezentatoarea tv a ajuns pe mâinile medicilor, ea și-a propus să facă din sănătate un stil de viață.

Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit acest slogan, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez; sănătatea ca stil de viață, a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea pe Instagram.


Gabriela Cristea speriată din cauza stării fiicei ei
Experiența prezentatoarei tv la spital vine la scurt timp după ce Gabriela a fost internată cu fiica ei cea mică, Iris, care a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în ziua de Paște. Prezentatoarea TV a povestit la Mireasa – Capriciile Iubirii de ce a ajuns la spital cu fiica sa cea mică, chiar în zi de sărbătoare.

Ea mănâncă din orice poziție pentru că noi suntem niște părinți extrem de responsabili. La fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă, spunea atunci Gabriela Cristea la Mireasa – Capriciile Iubirii.

Totul s-a întâmplat după ce fiica sa a cerut să mănânce un ou. Imediat starea de sănătate a micuței s-a deteriorat, iar Gabriela nu a stat pe gânduri și a plecat direct spre spital.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar familia Clonda a petrecut sărbătorile pascale în formulă completă.