„Regina chirurgiei plastice” a ieșit la plimbare după ce a cheltuit 110.000 lire pe operații estetice

Tara Jayne McConachy, care se descrie drept „regina chirurgiei plastice” sau „o păpușă Barbie umană” a fost întors toate capeletele când a ieșit recent la plimbare, prin orașul Melbourne, împreună cu mama sa.

Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a ales o ținută preponderent neagră și a dus-o pe mama sa la elegantul restaurant japonez Nobu.

Purtând o salopetă mulată, menită să îi punea în evidență trupul supus multor „îmbunătățiri” chirurgicale și extrem de bronzată, Tara a pus accentul pe machiajul smokey eyes, geanta Louis Vuitton și o manichiura de un albastru puternic.

Țara a ajuns în centrul atenției după ce cheltuit de-a lungul timpului aproximativ 110.000 de lire sterline pe aspectul său. Mai mult, ea a devenit faimoasă după ce a apărut la emisiunea „Botched”, dedicată chirurgiei plastice.

Tara a suferit până acum 5 intervenții de mărirea sânilor, o rinoplastie, o operație de mărire a posterirului prin introducerea unor implanturi fesiere, nenumărate injecții cu Botox și filler.

Iar demersul ei de „îmbunătățire” fizică este departe de a fi finalizat.

Vedeta TV a avut anterior implanturi mamare mult mai mari, dar le-a scos pentru că îi provocau dureri de spate.

Însă dorința de a avea sâni mai mari a rămas: „M-am gândit să fac o operație plastică pentru a avea sâni mai mari, acesta va fi factorul wow și exact ceea de ce am nevoie”.

Dar a rămas dezamăgită când medicii au spus că greutatea ei era „periculos de mică” de 45 kg, făcând-o mult prea slabă pentru a purta implanturi mai mari.

Dar Dr Nassif și Dr Dubrow au refuzat să o opereze și i-au explicat că ar trebui să câștige 5% din greutatea ei corporală pentru a se califica pentru operație.

„Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei”, a spus Dr. Nassif. „Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar ea chiar trebuie să fie sănătoasă atât fizic, cât și mental.

„Cred că în zilele noastre, este foarte important pentru o femeie să poată exprima felul în care simte și să exprime totul despre frumusețe”, a spus ea pentru The Morning Show anul trecut.

„Chirurgia plastică este modul în care fac asta și asta mă face fericit. Îmi dă încrederea de a fi cea mai bună versiune a mea.