Ea este mama care s-a aruncat cu copiii de la etajul 10. Gest extrem

Ea e femeia de 33 de ani care astăzi s-a urcat pe un bloc din Timișoara, împreună cu copiii săi, după care s-au aruncat în gol. Toți trei au murit în tragedie și nimeni nu înțelege gestul necugetat pe care femeia l-a făcut.

emeia de 33 de ani a decis în această dimineață să recurgă la un gest extrem în drumul spre grădiniță al copiilor săi. Aceasta a oprit mașina pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, după care a pătruns într-un bloc cu zece etaje până pe acoperișul imobilului, după care s-a aruncat. Ea a decis să-și ia viața, dar și pe a copiilor săi.

Ea e femeia care s-a aruncat de pe bloc împreună cu ce doi copii, în Timișoara
Tânăra s-a urcat cu cei doi copii, un băiat de 3 ani și o fată de 6 ani, pe acoperiș și au sărit în gol, fiind văzuți de un martor inconștienți și într-o baltă de sânge în fața blocului. Atunci a alertat imediat poliția, însă pentru cei trei nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul victimelor.

Nimeni nu înțelege de ce a recurs aceasta la gestul extrem, mai ales că în fotografie părea foarte fericită alături de copiii ei. Potrivit opiniatimișoarei.ro, femeia era divorțată, însă pe data de 19 aprilie a depus o cerere la Primăria din Timișoara pentru a se recăsători cu fostul ei soț.

Administatorul blocului susține că ușa care permitea accesul pe acoperiș era încuiată
Administratorul blocului în care de pe care femeia și-a luat viața împreună cu copiii săi susține că ușa care permitea accesul spre acoperișul imobilului era încuiată și nu înțelege cum a putut să pătrundă aceasta pe clădire, de acolo de unde s-a aruncat în gol cu cei doi copii.

Sinucigașa nu locuia în zonă și nimeni nu a mai văzut-o până atunci prin apropiere. Mama femeii mai susține că blocul se afla la o distanță considerabilă de casă.