Presa britanică: Vladimir Putin va fi operat de cancer. Cu îi va preda conducerea Rusiei

Vladimir Putin are probleme grave de sănătate. Liderul de la Kremlin suferă de cancer și urmează să fie suspus unei operații care îl va ține departe de războiul pe care l-a pornit în Ucraina. Putin va preda conducerea Federației Ruse unui alt oficial, fost șef al Serviciului de Securitate al Rusiei.

Putin va fi operat de cancer
Informația potrivit căreia Vladimir Putin va fi supus unei intervenții chirurgicale a fost făcută publică de către o sursă de la Kremlin, citată de publicaţia britanică Daily Mail. Pentru câteva zile, Putin îi va preda puterea lui Nikolai Patruşev fost şef al Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB), continuatorul KGB-ului.

Nikolai Patrușev este actualmente secretarul Consiliului rus de Securitate. El ar urma să coordoneze atacurile în Ucraina cât timp Putin va fi operat.

Nu se știe data la care va avea loc operația lui Putin, dar se vehiculează că se va întâmpla înainte de 9 mai, când va avea loc o paradă militară în Piața Roșie.

Până acum Kremlinul a negat că Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate. Presa internațională a speculat că președintele rus ar suferi de cancer, dar și de Parkinson.

Iată imagini de la întâlnirea lui Putin cu ministrul rus al Apărării. Liderul de la Kremlin avea fața foarte umflată, s-a ghemuit în fotoliu, și se ținea cu mâna de piciorul mesei, alimentând zvonurile cum că ar avea probleme grave de sănătate.

Rușii ar avea în plan să invadeze Republica Moldova
În ziua 68 de război au apărut noi informații despre intențiile armatei ruse. Se pare că Rusia ar fi elaborat un plan de atac asupra Republicii Moldova. Potrivit The Times, care citează surse ucrainene, planul prevede organizarea de proteste pro-ruse la Chişinău, urmând ca trupele ruse să intre în Transnistria.

Credem că Putin a decis deja să atace Moldova. La ce vor duce evenimentele din Moldova, va fi crucial pentru noi. Dacă rușii reușesc să preia controlul asupra țării, vom deveni mai vulnerabili din punct de vedere militar, a spus un reprezentant al armatei ucrainene.

Pe de altă parte, ministrul rus de externe susține că presa denaturează amenințările rusești și că Federația Rusă se angajează să lucreze pentru a preveni izbucnirea războiului nuclear.