Te uiti si te minunezi! Elena Merisoreanu a anuntat ce pensie primeste lunar de la stat

Elena Merisoreanu este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania! Dupa o intreaga cariera, artista incaseaza acum o suma frumoasa de la statul roman. Vedeta a vorbit pentru prima data despre acest subiect!

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai îndrăgite și iubite artiste de folclor de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale a reușit să strângă o comunitate generoasă de fani.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost sinceră mereu cu admiratorii săi, motiv pentru care nu s-a ascuns niciodată să spună lucrurilor pe nume, mai ales când a venit vorba despre viața sa personală.

Așadar, recent, Elena Merișoreanu a declarat public, fără ocolișuri, ce pensie încasează lunar de la stat, dar totodată, artista a divulgat și pensia partenerului său de viață, care este cu mult mai mare decât a cântăreței.

Cu siguranță, de-a lungul timpului, au existat mulți curioși care au dorit să afle ce pensie are cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu. Așadar, în cadrul unei emisiuni TV, artista a mărturisit că este tare mulțumită de suma pe care o încasează lunar de la stat. Potrivit spuselor ei, cântăreața are o pensie de nici mai mult, nici mai puțin de 5.000

Sinceră din fire, Elena Merișoreanu a divulgat și pensia partenerului său de viață, fost general în armată, care primește lunar de la stat o sumă de aproape 20.000 de lei.

„Soțul meu are pensie mare, dar și eu am. Eu am 5000 de lei pensie, iar el aproape 20.000 de lei.”, a spus Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merisoreanu s-a demachiat in direct! Zici ca e alta persoana: cum arata, de fapt

A fost un moment istoric in anul 2016, atunci cand Elena Merisoreanu s-a demachiat in direct, in platorul emisiunii de la Kanal D prezentata de Teo Trandafir! Cantareata de muzica populara a luat decizia atunci dupa ce a fost pusa la zid de nenumarate ori ca a recurs la interventii estetice.

Elena Merisoreanu a marturisit ca nu si-a facut nicio interventie chirurgicala pana in prezent, ci a recurs doar la tatuajul sprancenelor si la injectarea cu acid hialuronic pentru a indeparta ridurile de expresie din jurul gurii:

“Nu mi-am facut nicio operatie estetica! Mi-am tatuat sprancenele in urma cu douazeci si patru de ani! Nu umblu fardata pe strada! Ca dovada, eram intr-un magazin intr-o seara si cineva m-a intrebat daca imi este rau, iar eu i-am zis ca sunt nefardata!”.