Ce s-a aflat despre Irina Columbeanu. Fiica lui Irinel a înregistrat o premieră

Irina Columbeanu este o adolescentă frumoasă și foarte inteligentă. Părinții ei, Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt mândri de ea și o susțin în toate. Deși Irina este o fată discretă care-și vede de drumul ei, recent au apărut informații despre ea care ar stârni admirație din partea oricui.

Ce s-a aflat despre Irina Columbeanu
Irina locuiește cu mama ei în America și studiază la liceul din Malibu. Recent, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a înregistrat o premieră, fiind singura elevă de clasa a IX-a nominalizată în cadrul evenimentului Tânărul Anului 2022 la BGCM (Boys & Girls Club Malibu), unde a concurat împotriva colegilor ei mai mari. Acolo Irina a ținut un discurs și a prezentat un portofoliu extins cu realizările ei.

Pe lângă numeroasele sale activități extra curriculare, Irina este o savantă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor, scrie Malibu Times, potrivit Pro TV.

Această reușită a Irinei Columbeanu vine la scurt timp după ce, tatăl ei, omul de afaceri Irinel Columbeanu afirma că este mândru de ea, pentru că are preocupări clare, îi place să învețe, merge la concursuri și își dorește să urmeze o carieră în avocatură.

Omul de afaceri de la Izvorani spunea, într-un interviu, că fiica lui are spirit competitiv și că pentru ea învățatul este cea mai mare pasiune.

Irina Columbeanu lucrează la o carte
În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Irina Columbeanu ar lucra la o carte în Limba engleză. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are planuri mari de viitor și se pare că este genul de persoană care tace și face. O vreme a fost activă pe rețelele sociale și Youtube, însă acum se pare că activitatea ei este concentrată pe cu totul altceva. Adolescenta este preocupată pe tot ce înseamnă dezvoltare personală și face primii pași în cariera de avocat.

Tot tatăl ei a dezvăluit, într-un interviu, că aceasta participă în calitate de avocat la simularea unor procese, mock trial, adică un proces simulat cu juriu, avocat, victimă și acuzat, exact ca în cazul unui proces real.