Horoscop Florii 2022. Ce floare te reprezintă în funcție de zodie

Horoscop floral 2022. Cele mai interesante previziuni pentru sărbătoarea de Florii. Vezi ce floare te reprezintă în funcție de zodia ta și află care sunt beneficiile pe care aceasta ți le aduce. Previziuni speciale pentru una dintre cele mai importante sărbători ale primăverii.

Zodia Berbec
Caprifoiul mai este cunoscut drept Mâna Maicii Domnului. Această plantă sugerează puterea, încrederea în forțele proprii. Persoanele pe care le reprezintă sunt adevărate luptătoare, care trec peste orice încercare și nimic nu le poate pune la pământ.

Zodia Taur
Crinii i se potrivesc de minune nativului din zodia Taur. Chiar dacă sunt ambițioși și foarte orgolioși uneori, au și o latură fină, sensibilă și romantică, pe care o scot la iveală doar atunci când capătă încredere în oamenii de lângă ei.

Zodia Gemeni
Macul este o floare frumoasă și elegantă care semnifică sensibilitatea, delicatețea, finețea, sublimul dintr-o persoană. Acești nativi sunt reprezentați perfect de această plantă, pentru că ei sunt persoane cu adevărat sensibile, care se lasă atinse de orice lucru.

Zodia Rac
Lavanda este o plantă specială, inconfundabilă datorită mirosului său special. Așa sunt și Racii, își pun amprenta pe oriunde merg. Au mare impact asupra celor din jur, se fac mereu plăcuți și stârnesc emoții puternice acolo unde pășesc.

Zodia Leu
Nativii acestei zodii sunt reprezentați foarte bine de Iris. Se bucură din plin de tot ce le oferă viața și au o intuiție foarte bună. Atunci când își propun ceva, reușesc, pentru că nu renunță până când nu ajung acolo unde și-au propus.

Zodia Fecioară
Nativii din zodia Fecioară adoră trandafirii. La fel ca aceste flori sunt și ei: frumoși la exterior, ți-e mai mare dragul să îi privești, dar odată atinși, realizezi că nu mai au aceeași bunătate. Sunt persoane elegante, firave, dar foarte dure odată ce ajungi să le cunoști.

Zodia Balanță
Nativii acestei zodii sunt persoane carismatice și seducătoare care impun respect și admirație. Floarea soarelui este cea care îi reprezintă din plin prin mândria și modul în care reușește să se impună. Acești nativi nu au adversari în nimic.

Zodia Scorpion
Eleganța este principala trăsătura a nativilor acestei zodii, dar și un simț estetic bine dezvoltat. Floarea care îi reprezintă este laleaua, care nu are nevoie de condiții speciale ca să înflorească, ci doar de puțin zvâc.

Zodia Săgetător
Sunt persoane complexe, la fel ca și florile care le reprezintă- crizantemele. Sunt foarte greu de atins, nu se deschid prea ușor în fața tuturor, dar cert este că se înmoaie atunci când găsesc persoana potrivită.

Zodia Capricorn
Capricornii sunt extrem de pretențioși și vor mereu ca totul să le iasă perfect. Atenția la detalii le este sporită și de frumusețea pe care floarea lor, margareta, o are. Nu lasă niciodată lucrurile neterminate și sunt foarte atenți la detalii.

Zodia Vărsător
Floarea care îi reprezintă pe acești nativi este ghiocelul- firav, sensibil, dar puternic. Ești foarte reticent când vine vorba de comunicare, nu te pricepi deloc să-ți exprimi opinia și asta pentru că ești prea timid.

Zodia Pești
Peștii sunt cei care aduc armonia, pacea și liniștea pe oriunde merg. Acestui nativ i se potrivesc hortensiile blânde, parfumate și dulci. Sunt sensibili și foarte atenți la detalii, atrași de frumos.