Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a fost reținută

Iubitul Elenei Udrea a reacționat după ce aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Adrian Alexandrov aseamănă justiția din România cu Inchiziția și spune că soția lui a fost „executată”.

„Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv, sau la ordin!

Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții. Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplică legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași)”, scrie el pe rețelele de socializare.

Adrian Alexandrov, prima reacție după ce Elena Udrea a fost reținută
Potrivit lui, Elena Udrea „avea dreptul de a-i fi admisă contestația”. De asemenea, spune el, „și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu etc)”, mai arată el.