Anca Țurcașiu s-a reprofilat! Actrița trăiește o viață nouă după divorț

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și trăiește o perioadă înfloritoare după divorț. Viața ei s-a schimbat radical de când este singură, dar acum a dat lovitura în afaceri, la 51 de ani, lucru de care este foarte mândră.

Anca Țurcașiu s-a lansat în lumea afacerilor
Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Este foarte fericită acum și a depășit momentele grele, motiv pentru care se poate bucura din plin de viață. A renăscut după atâta suferință și vrea să demonstreze că poate.

La 51 de ani, actrița este în mare formă. Anca Țurcașiu arată foarte bine și concurează ușor cu femeile mult mai tinere decât ea. După divorț, s-a reinventat și a intrat în domeniul afacerilor, unde nu se gândea că va reuși să ajungă.

Recent, Anca și-a deschis o afacere cu care speră să dea lovitura. Mai exact, și-a lansat propria ei colecție de haine și și-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mult timp. Solista a mărturisit că a fost ajutată de o vedetă pentru a intra în lumea modei și speră că va putea excela în acest domeniu nou pentru ea. Și-a dorit mereu să fie unică, să poarte haine speciale și acum are ocazia.

,,E vorba de obiecte vestimentare pe care le-am creat cu aceasta echipă minunată. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta. Am fost la un festival de modă și Alin Gălățescu mi-a povestit despre această echipă de la atelier și eu i-am spus că vreau să intru în așa ceva pentru că vrea să găsesc niște produse pe care le găseam nicăieri.,, a spus Anca Țurcașiu la TV.

Anca Țurcașiu, despre viața după divorț
Anca Țurcașiu a suferit mult după divorțul care a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca celebra actriță să divorțeze vreodată de medicul Cristian Georgescu, mai ales că nu lăsa impresia că Mariajul ei nu ar mai funcționa. Totuși, a reușit să se repună pe picioare și să meargă mai departe.

Anca Țurcașiu a slăbit și arată din ce în ce mai bine. A început să aibă un stil de viață sănătos, este foarte atentă la ceea ce consumă și face mult sport. A înțeles că există viață după divorț și se bucură din plin de fiecare realizare.