Ce a postat Adrian Alexandrov pe rețelele sociale, în timp ce iubita lui, Elena Udrea, este arestată în Bulgaria: ”O rază de soare”

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Sentința este una definitivă, iar în aceste momente, fostul minstru al dezvoltării și turismului se află în arest, în Bulgaria. Iată ce imagini a postat iubitul ei, Adrian Alexandrov, pe rețelele de socializare! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva!

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, este în continuare extrem de activ pe rețelele de socializare, deși iubita lui a fost condamnată la închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Ce a postat Adrian Alexandrov pe rețelele sociale
Adrian Alexandrov are o comunitate de urmăritori de-a dreptul impresionantă pe rețelele de socializare. Dacă v-ați fi așteptat ca iubitul Elenei Udrea să apară din ce în ce mai rar în spațiul public, ei bine, v-ați înșelat.

Chiar în această dimineață, Adrian Alexandrov a postat două fotografii pe contul său de Instagram. Este vorba despre imagini de colecție cu fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria, în vârstă de 3 ani.

”O rază de soare”, a scris Adrian Alexandrov în dreptul imaginilor.

Elena Udrea mai are pe rol două dosare. În unul dintre ele, este vorba despre o condamnare în primă instanță la 8 ani de închisoare.

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare
Elena Udrea a fost reținută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti. Elena Udrea a fost reținută pentru 24 de ore inițial. S-a luat această măsură pentru a nu putea părăsi țara.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este una definitivă. În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală, deoarece oamenii legii din România nu au găsit-o la domiciliu.

Ulterior, polițiștii au prins-o pe Elena Udrea pe teritoriul Bulgariei, aproape de granița cu Grecia. Elena Udrea mai rămâne în arest în Bulgaria până pe 14 aprilie.