Monica Anghel a dezvăluit cum se menține în formă! Fiul ei este cel care o susține

Monica Anghel a povestit într-o emisiune de televiziune cum procedează pentru a se menține în formă. Celebra artistă a slăbit peste 30 de kilograme cu câțiva ani în urmă și de atunci face tot posibilul să își păstreze silueta. Așa cum vă imaginați, nu este deloc ușor pentru ea, dar ar eun ajutor de bază care o însoțește mereu la sala de sport: fiul ei.

Monica Anghel face sacrificii foarte mari pentru silueta ei
Artista face foarte mult sport și are girjă la alimentație. Ea a recunoscut că merge de cel puțin 3 ori pe săptămână la sala de sport, acolo unde o însoțește fiul ei Aviv. Monica Anghel se mai antrenează și acasă, în zilele în care nu reușește să ajungă la sală.

Totodată, ea are mare grijă la ce mănâncă. Cu toate acestea poftele își fac apariția uneori. Celebra cântpreață a recunsocut că mai gustă și din alimente care conțin mulți carbohidrați, dar în zilele respective evită să mai consume altceva.

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar am dat jos. Am foarte multă grijă la ce mănânc, la tot. Mănânc carne slabă, nu mănânc prăjit.

De cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală. La sală fac ce știu eu că am voie să fac. Lucrez, iar când nu merg la sală cu Aviv, fac exerciții acasă. O zi pe săptămână nu fac, de obicei duminică sau lunea”, a declarat Monica Anghel la Prima TV.

Uneori Monica Anghel mai gustă covrigi, care se pare că sunt preferații ei. Totuși, după ce își face pofta ea se abține de la alte alimente pe parcursul zilei respective. Sacrificiile sunt mari, pentru o silueta de invidiat.

„Cozonacul mi-a făcut rău dintotdeauna. Mi se face poftă câteodată de câte un covrig, dar cu mai puțină sare. Vreau să spun că o dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până în ora 13, dar până a doua zi nu mai mănânc nimic. În schimb, beau apă, apă multă”, a adăugat cântăreața.