Cum arată Dida Drăgan, la 75 de ani! S-a întors în România, după ani buni în Elveția. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Una dintre celebrele artiste de pe scena anilor ’80, Dida Drăgan s-a retras din lumina refectoarelor în urmă cu mai mulți ani, când a primit un diagnostic crunt. Timp de 13 ani, artista s-a luptat cu o boală necruțătoare. Cum arată îndrăgita cântăreață acum, la 75 de ani.

În anii ’90, Dida Drăgan a ales să intre și în politică, s-a apucat și de afaceri, însă nu a avut același succes pe scenă.

Au început să apară necazuri odată ce s-au adunat datorii la bănci. Deja copleșită, Dida Drăgan ajunsese în pragul sinuciderii. A reușit să o ia de la capăt pentru fiului ei, Florin Ochescu, actualmente sotul Silviei Dumitrescu.

Însă ce a urmat pentru îndrăgita artistă a fost de-a dreptul cumplit.

Cum arată Dida Drăgan, la 75 de ani! S-a întors în România, după ani buni în Elveția
Potrivit Spynews, Dida Drăgan a primit un diagnosticat crunt. Ar fi suferit chiar și două intervenții chirurgicale. Însă ar fi trecut cu bine peste toate aceste încercări grele ale vieții.

“Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public.

De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze.

Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece!

Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei, potrivit România Tv.

Și chiar dacă Dida Drăgan a decis să stea departe de lumina reflectoarelor, paparazii au surprins-o în timp ce părăsea locuința. Artista nu era singură, ci însoțită de șoferul său personal.

Îndrăgita artistă a fost fotografiată de Spynews.ro, acasă la ea, în Bucureşti. Aceasta a ales pentru ieșirea în oraș o ţinută de zi simplă și lejeră, însă în același timp, nu a ieșit fără machiaj şi accesorii.