Ce au pățit copiii Mirelei Vaida. Vedeta și-a îngrijorat fanii: “După treaba asta, nu mă mai izbește nimic”

Mirela Vaida trece printr-o perioadă mai puțin plăcută și total suprinzătoare. Se pregătea pentru petrecerea fiului ei cel mic când au început să apară problemele în familia lor. Din această cauză, vedeta a fost nevoită să amâne evenimentul menit să-l sărbătorească pe fiul ei. Invitase colegii lui de grădiniță, un animator, comandase și tortul, dar planurile le-au fost date peste cap.

Ce au pățit copiii Mirelei Vaida
În loc să fi fost acum la petrecerea de ziua fiului lor cel mic, Mirela și soțul ei sunt acasă, îngrijorați cu privire la starea de sănătate a tuturor celor trei copii. În doar trei zile, fiecare dintre ei a primit câte un diagnostic din partea medicului: unul are gripă de tip B, altul are varicelă, iar fetița Carla are enterocolită.

Știți ce s-a întâmplat joi seară? Am aflat că Vladimir are gripă tip B. Am fost la spital, l-am izolat, febră mare, pică tot. Ok! Ieri am aflat că Tudor, sărbătoritul, are varicelă. Am zis asta e, trebuie să facă, e boala copiilor, scapă de ea și gata. Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocoloit, a povestit Mirela Vaida pe Instastory.

Acestea fiind spuse, nu numai că a picat petrecerea pentru Tudor, fiul cel mic al prezentatoarei tv, dar îngrijorarea mare este că toți membrii familiei riscă să facă enterocolită, varicelă și gripă de tip B, iar asta o sperie pe Mirela Vaida.

Mirela Vaida: dacă nu murim acum, sigur mai trăiesc 100 de ani
Vedeta de televiziune a povestit totul cu zâmbetul pe buze, ea fiind optimistă din fire și bucurându-se că totuși, cei trei copii se simt bine și există șanse să scape repede de această perioadă neplăcută. Ea a spus că dacă depășește cu bine ceea ce se întâmplă acum în familia ei, nu are ce să o mai afecteze pe viitor.

Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum, sigur mai trăiesc o sută de ani. După treaba asta nu mă mai izbește nimic. Hai să fie bine și să nu fie rău!, a mai spus Mirela Vaida pe InstaStory.

Mirela Vaida și soțul ei au împreună trei copii: Carla, Vladimir și Tudor, de care sunt tare mândri, mai ales că și-au dorit mult să devină părinți. Vedeta a declarat, la un moment dat, că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a patra oară, însă deocamdată mai așteaptă.