Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru trei zodii

Horoscop 8 aprilie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Vezi ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC
Poate dati o raita pe la cumparaturi sa va luati aparatura casnica, diverse gadgeturi ca sa va bucurati ca totul e functional. E o mare deschidere la voi, si o sa dati drumul proiectelor noi, o sa va asociati cu diverse persoane ca sa iasa lucruri de calitate – extra – din mainile voastre.

TAUR
O sa vi se ceara o mana de ajutor, sa veniti cu o idee, o strategie sa dati lovitura in afaceri. Poate sunteti in cautarea unei masini, sau poate vreti un skate, o bicicleta ceva ca sa va strecurati mai usor in trafic si sa nu depindeti de altii.

GEMENI
E posibil sa plecati in plimbare, sa luati alimente direct de la producatori, sau de la mosia voastra dintr-o zona rurala. Se-anunta bani si o sa dati fuga sa luati cadouri, si alte lucruri din lista cu necesarul de Paste, sa nu lasati totul pe ultimul moment, asa ar fi de dorit.

RAC
Se poate sa vina de undeva niste bani, si o atentie, un cadou, si cu si fara un prilej anume – poate de drag. O veste buna, o intalnire cu cineva care are nevoie de voi, ca de aer si o sa puneti la cale o revedere in zilele de Paste, sau poate de 1 mai daca va sincronizati.

LEU
O reusita dupa mai multe incercari si poate-abia acum primiti si o recompensa ca nu vi se poate contesta valoarea. Va puteti asocia cu un grup care lucreaza de zor la un proiect de amploare si de-acolo pot veni castiguri serioase, ca e volum mare de munca si e si de durata.

FECIOARA
Va cauta cineva care vrea sa va scoata la plimbare, sa vorbiti despre o afacere care v-ar putea interesa. Vedeti. Se regleaza o situatie financiara si o sa stiti de ce fonduri dispuneti pentru sarbatori, ca vreti sa si plecati pe undeva sa luati aer, sa va destindeti.

BALANTA
Poate profitati de timpul liber cu al cuiva care va face curte si va duceti la munte, sau intr-o escapada turistica la mare. O sa va bucurati de recuperarea unor bani, si-o sa puteti pleca pe undeva sa admirati un peisaj, sa va-ntalniti cu oamenii pe care-i iubiti.

SCORPION
O implinire sufleteasca – poate revine cineva care trebuia sa vina mai demult si n-a reusit, sau n-a vrut – acum e cu voi. E de lucru si la serviciu, si acasa v-au ramas multe lucruri de terminat, ca sa faceti si curatenia generala si totodata sa faceti si 2 pasi pe-afara.

SAGETATOR
Poate treceti intai pe la un servis daca vreti s-o porniti spre o destinatie de vacanta, sa n-aveti surprize pe drum. O excursie v-ar revigora, poate nici n-ati mai fost de multa vreme plecati si o sa va alaturati unui grup, daca nu e o iesire in doi.

CAPRICORN
E momentul sa va refaceti viata de cuplu daca lucrurile n-au stat tocmai bine si o sa petreceti mai mult timp in doi. Se pare c-o sa investiti din banii de la rezerve ca sa puneti casa la punct si sa va oferiti si doua, trei zile undeva, la relax, ca sa simtiti ca sunt sarbatori.

VARSATOR
Poate iesiti cu grupul de prieteni in parc, la padure, dati o fuga la malul marii si va-ntoarceti maine, poimaine. Poate dati o raita pe la magazine sa luati niste lucruri pentru confortul locuintei si sa eliminati piesele de mobilier uzate si aparatura s-o duceti la reciclat.

PESTI
Relatia voastra sentimentala promite sa fie stabila si sa va si casatoriti anul asta sau celalalt. Iar daca sunteti casatoriti o sa va mearga si mai bine. O sa recuperati niste bani, va faceti o idee si despre o posibila colaborare si va ganditi cum sa economisiti timp sa lucrati si in paralel cu serviciul. Dati raspunsul luni.