Cristina Demetrescu a facut anuntul: „Dupa 14 aprilie se sparge buba”

Cristina Demetrescu vine cu noi previziuni astrologice despre razboiul din Ucraina.

„Lilith isi face ultimele tumbe, dar cele mai de proasta calitate, pe ultimul grad al Gemenilor, gradul 29, numit si grad anaretic intre 6 si 14 aprilie. Acum sa te tii minciuni! De ieri seara se tot vorbeste despre „masinaria de minciuni a Kremlinului” pusa pe turatie maxima.

Urata pozitia asta astrala a Lunii negre. E ca si cum toata lumea canta intr-un cor dibaci dirijat, o melodie frumoasa, cand o voce sugrumata, ragusita, eliberata chinuit dintr-un cap afon, strica toata armonia muzicala.

Vom auzi zilele acestea minciuni ce ne vor chinui cel mai firesc simt al adevarului si al bunului simt. Minciuni am mai auzit si pe seama lor s-a declansat o invazie absurda, ba mai mult, cati nu au luat decizii de viata pe seama unor conspiratii, cel putin in ultimii doi ani.

Noroc ca Justitia nu se construieste pe vorbe, ci pe probe.
Totusi, ne vom enerva si cu rusii, dar si cu noi, asa, cu viata noastra. Vestea buna este ca dupa 14 aprilie se sparge buba, se duce naiba in derizoriu minciuna, incepe sa incolteasca adevarul, iar ingresul lui Lilith in Rac, va genera niste emotii devastatoare pentru unii, mai ales pentru cei care s-au lasat mintiti.

Racul inseamna casa, familie, tara, hotar, mama, maternitate, identitate, identitate nationala, patrimoniu, suflet, Sine, simt, emotie, liniste odihna, Karma de familie, Karma de neam. Mai rau decat o mama careia ii moare copilul, caci mantuirea e a ei, este o mama al carei copil s-a dus sa omoare alt copil. La mama Rusie ma refer.

Greu de stiut, ca nu traim acolo, cum se va propaga adevarul despre acest infam razboi al fratilor impotriva fratilor, dar e clar ca bucati din sufletele unora se vor pierde pentru vecie, unele de vina, altele de durere.

Dupa 14 aprilie multe incep sa dea cu virgula, iar socotelile de acasa nu se mai potrivesc cu cele din targ. Va fi un pas inainte, patru inapoi. Involutia, regresul, caderea, prabusirea ideologica vor fi in concordanta cu planul arhitectural diabolic care nu a respectat normele firesti universale inca de la bun inceput.

Vor mai exista mecanisme care vor dicta mintii sa nu mai asculte strigatele vocilor interioare, dar vor fi insotite de neliniste si insomnii. Vor mai amuti si de pe la ei, si de pe la noi”, a scris celebrul astrolog pe pagina sa de Facebook.