Laurentiu Reghecampf, prima reactie dupa ce a vazut cu cine s-a cuplat Anamaria Prodan! Ce mesaj i-a trimis impresarei

Anamaria Prodan are un nou iubit, dar vedeta sustine ca nu poate sa faca un pas important in relatie din cauza ca inca nu a terminat divortul de Laurentiu Reghecampf. Vedeta a marturisit ca Reghe este gelos, dupa ce a aflat de relatia ei.

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf urmeaza sa se intalneasca la Tribunal, in al doilea termen in procesul de divort. La primul termen nu s-au prezentat, dar astazi sunt obligati sa se prezinte la Judecatoria Buftea.

Impresara a dezvaluit ca Laurentiu Reghecampf a luat tot din casa, iar singura masina pe care a lasat-o a fost cea la care aveau rate. Anamaria Prodan sustine ca antrenorul de la Craiova a anuntat-o prin email ca nu va mai plati ratele pentru acel autoturism si ca de acum inainte sa-i plateasca seicul cu care vedeta are o relatie.

”El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu.

Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cat despre nunta, Anamaria spune ca momentan nu este posibil acest lucru din cauza divortului care o tine pe loc: ”Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”.