Venus în Pești. Evenimentul care schimbă tot pentru zodii din 3 Aprilie

Intrarea lui Venus în Pești este unul dintre cele mai importante evenimente astrale ale anului. După acest eveniment, multe lucruri se vor schimba în cazul tuturor zodiilor. Având în vedere că Venus este planeta iubirii, cele mai multe schimbări vor avea loc în plan sentimental.

Venus în Pești si zodiile
Peștii sunt cei mai avantajați de acest eveniment astrologic, însă nu sunt singurii care au parte de bucurii în dragoste. Toate zodiile vor reuși să își găsească scopul în dragoste în această perioadă, de care vor profita din plin. Avem tendința să vedem iubirea sub altă formă, să o analizăm îndeaproape și să ne apropiem mai mult de persoanele pe care le simpatizăm.

Avantajați din punct de vedere amoros sunt și Berbecii, Leii, Fecioarele, Scorpionii, Săgetătorii și Vărsătorii. Berbecii își vor rezolva problemele din cuplu și vor scăpa de toate temerile și frustrările pe care le-au acumulat până acum, în timp ce Leii și Fecioarele își dau seama cum trebuie să se comporte pentru a fi mai cuceritori, pentru a intra în atenția persoanelor iubite.

Săgetătorii se întorc în timp și trăiesc povești de dragoste adolescentine. Iubesc nebunește și ajung în situația în care nu își mai pot controla sentimentele, exact ca atunci când erau copii. Vor să petreacă tot mai mult timp cu persoana iubită, să se apropie de ea și să ajungă la un punct comun.

Vărsătorii își fac tot mai multe planuri de viitor cu persoana iubită. Se gândesc să ducă relația la un alt nivel și chiar la copii, mai ales cei cu relații de lungă durată.

Cum ne schimbă Venus în Pești
Scorpionii vor trăi o poveste de iubire ca în filme. Mereu și-au dorit adrenalină, și-au dorit să simtă că iubesc și să aibă parte de experiențe care să le crească pulsul. Din 3 aprilie vor avea parte de ele din plin.

Taurii, Gemenii și Balanțele sunt cei cărora nu le va merge atât de bine, dar asta numai din vina lor. Taurii sunt foarte agitați și indispuși în această perioadă și pot transmite niște energii negative în cuplu. Gemenii se axează mai mult pe partea financiară, lucrează mai mult decât de obicei și partenerul de viață se va simți exclus.

Balanțele provoacă certuri la orice pas și asta ar trebui să le dea serios de gândit. Pe de altă parte, Racii și Capricornii vor avea foarte multe probleme în această perioadă, dar vor reuși să le găsească rezolvare până la finalul lunii aprilie.