Copiii lui Silviu Prigoană, program ca în armată! Ce reguli trebuie să respecte cei mici. „La ora 5:30 sunt în picioare”

După divorțul definitiv dintre Andriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija tatălui. Atunci când vine vorba despre copii lui, Silviu Prigoană este extrem de mândru. Cei mici sunt disciplinați și au pasiuni inedite. Maximus și Eduard urmează un program destul de strict și au multe activități ce îi ajute să se dezvolte.

Silviu Prigoană este tătic în toată regula, iar de câțiva ani se ocupă îndeaproape de cei doi copii ai săi. Maximus și Eduard sunt aproape la vârsta adolescenței, însă nu îi dau prea mari bătăi de cap tatălui lor. Cei mici sunt foarte disciplinați și urmează un program strict. În fiecare dimineață aceștia se trezesc la ora 5:30 și își încep ziua. Pe lângă școală, cei doi fac multe alte activități. Studiază chineza și japoneza, merg la ore de înot și fac sport. Însă, pasiunea cea mare a celor doi rămâne statul pe calculator, fapt cu care Silviu Prigoană nu este în totalitate de acord.

,,N-ar face nimic în afară de computer, tabletă, nimic. Orice ar fi, la 05:30 sunt în picioare, indiferent că sunt bolnavi. La 21:00 se pun să doarmă, fac chineză, fac informatică, unde pun bazele, după care au înot o oră și încă o oră singură. Școala la privată, la British.”, a declarat Silviu Prigoană, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Mai mult, cei doi copii ai lui Silviu Prigoană au ambiții mari. Aceștia își doresc să facă liceul în străinătate.

„Maximus învață limba chineză pentru că vrea el. Pe mine nu mă interesează, să fie disciplinați și cuminți. (…) Le place cu sclavi. Urmează, la anul când pleacă în Anglia la școală, să-și facă el patul acolo. Clasa a noua, gata, pleacă puțin în Anglia să stea și el la internat. Eduard mai are 2 ani, el vrea Japonia”, a mai spus Silviu Prigoană.

Un nou scandal între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu
Deși au divorțat și nu mai au prea multe legături, Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă să fie în război. Recent, Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală foste soții și asta pentru că pare că aceasta a uitat să mai plătească pensia alimentară celor doi băieți.

„Lumea nu pricepe că ea mi-a făcut plângere penală prima dată acum 3 ani că n-am respectat o hotărâre judecătorească, prin care se preciza că băieții aveau domiciliul la mama lor. Instanța a decis să-mi dea mie copiii, după ce s-a constatat că mă-sa nu e bună. Eu am renunțat de bună voie la ei și le-am plătit pensie alimentară. De ce judecătorii mi i-au dat mie în cele din urmă? De bună ce era mama lor.

Acum să plătească pensie alimentară (n.r. Adriana Bahmuțeanu), dacă nu, să meargă la pușcărie. În momentul în care ea nu va plăti, pot merge să o decad din drepturile părintești definitiv. Nu am ce discuta cu acea persoană, care spune de proprii copii că sunt autiști.

Din punctul meu de vedere să-ți denigrezi copii public e ceva strigător la cer. Nu eu i-am luat copiii, instanța mi i-a dat obligatoriu. Acum, pe lângă pensia alimentară, ea trebuie să contribuie și la alte cheltuieli: bani de școală, haine etc. Nu mă interesează ce spune ea.”, a declarat Silviu Progoană, în urmă cu ceva timp.