Probleme majore în serviciul intern de securitate al Ucrainei. Au fost descoperiți “doi trădători”

Președintele Ucrainei a anunțat că a descoperit probleme în serviciul intern de securitate al Ucrainei. Volodimir Zelenski spune că a demis doi oficiali pe care i-a numit trădători și care vor fi pedepsiți treptat. Șeful statului ucrainian a spus că acum nu are timp să se ocupe de ei.

Volodimir Zelenski a descoperit doi trădători
Zelenski a ținut să anunțe public că a descoperit probleme în serviciul intern de securitate al Ucrainei, mai precis doi trădători în persoana şefului serviciului intern de securitate Andrei Naumov şi al şefului serviciului de securitate din Herson, Srghei Krivoruhko.

Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat, a declarat Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei a declarat că cei care încalcă jurământul militar de credinţă faţă de poporul ucrainean vor fi inevitabil lipsiţi de grade militare înalte: generalii la întâmplare nu au ce căuta lângă noi.

Zelenski a anunțat că armata ucrainiană încă rezistă în ciuda faptului că forțele rusești credeau că vor obține victoria în doar câteva zile.

Președintele Ucrainei, în a 37-a zi de război: Vor urma lupte. Mai avem de străbătut o cale foarte dificilă
Armata ucrainiană se menține pe poziții în ciuda ofensive extrem de puternice din partea forțelor ruse. Volodimir Zelenski a spus că rușii credeau că vor cuceri Ucraina în 3-4 zile, și iată că tocmai a început cea de-a 37-a zi de râzboi. Șeful statului ucrainian este de părere că vor urma și alte lupte și că armata sa mai are de străbătut o cale foarte dificilă pentru a obține tot ce își dorește.

Despre rușii implicați în război, Volodimir Zelenski a spus că sunt monștri care ard și jefuiesc, care atacă, fac crime, numindu-i himere ale infernului.

Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii: de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume, a mai spus Zelenski.

Reamintim faptul că la ultimele negocieri pentru pace, rușii au anunțat că-și vor reduce ofensiva în Kiev și Cernihiv, însă ucrainienii sunt de părere că doar și-au repoziționat forțele.