Anamaria Prodan pregătită pentru un nou început: “Facem nuntă regală!”

Lucrurile se așează frumos în viața Anamariei Proda, chiar și după o despărțire dureroasă și cu destul de mult scandal. Impresara de fotbal este pregătită să o ia de la capăt din punct de vedere sentimental și, după cum chiar ea a spus, se bucură de atenția mai multor bărbați. Se pare că există cineva special în viața ei despre care alege să nu povestească prea multe.

Anamaria Prodan pregătită pentru un nou început
Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a declarat că există un bărbat în viața ei, pe care îl place într-un mod deosebit, dar că a impus niște reguli în relația lor întrucât deocamdată ea este femeie măritată. Impresara de fotbal așteaptă se se pronunțe divorțul de soțul ei și abia apoi își va putea vedea de viață.

Vedeta a spus că are principii solide pe care un bărbat cu intenții serioase le va înțelegi din prima. Impresara fotbaliștilor a declarat că ar putea face nunta oricând, dar că mai întâi trebuie să se finalizeze divorțul, să se asigure că ai ei copii sunt bine și apoi poate veni și nunta regală.

Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această… După care facem și nuntă regală, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, la brațul unui bărbat de origine arabă
Impresara de fotbal a uimit pe toată lumea când a postat, pe contul ei de Instagram, o poză în care apare la brațul unui bărbat îmbrăcat în port arăbesc. Anamaria Prodan nu a dat prea multe detalii, însă a spus totuși că este un bărbat care îi place în mod deosebit și care vine dintr-o altă lume, cu reguli aparte.

Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă, spunea Anamaria Prodan în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este programat pentru luna aprilie, când cei doi se vor întâlni la tribunal.