Alexandru Arșinel, în stare gravă! Actorul se simte tot mai rău și nu iese din casă

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

Este foarte iubit și apreciat de toată lumea, dar în ultima perioadă nu a mai fost deloc activ.

Problemele de sănătate l-au cuprins pe maestru și nu îi mai dau pace. Starea acestuia este din ce în ce mai grea și nu se mai poate descurca singur.

Alexandru Arșinel se simte tot mai rău
Alexandru Arșinel a trecut de 80 de ani și starea lui de sănătate este tot mai șubredă. Ultima perioadă a fost una extrem de dificilă pentru maestrul teatrului românesc, pentru că a stat mai mult prin spitale și nu s-a simțit deloc bine. La fel îi este și acum, după multe controale și investigații care tot nu au descoperit situația reală.

În urmă cu ceva timp, acesta preciza că a ajuns din nou de urgență la spital, pentru că nu se mai putea deplasa și avea stări de amețeală puternice. Acesta a fost de multe ori la un pas de a se prăbuși, dar a decis să meargă la spital pentru investigații. A ajuns în situația de a nu-și mai putea onora spectacolele, pentru prima dată în cariera sa.

FANATIK a intrat în posesia unor informații de ultimă oră cu privire la starea de sănătate a marelui actor Alexandru Arșinel. Conform Fanatik, marele actor s-ar simți din ce în ce mai rău. Deși a mers la cei mai buni medici, este slăbit și nimeni nu pune un diagnostic.

Alexandru Arșinel stă numai la pat
Din informațiile celor de la Fanatik, actorul nu ar mai fi ieșit de două săptămâni din casă și ar sta numai în pat. Nu este capabil să se descurce singur și să mai aibă grijă și de soția sa imobilizată de ani buni la pat, așa că sunt mereu supravegheați de copiii lor.

Acesta acuza de mult timp dureri musculare, care acum s-ar fi acutizat. Medicii care îl au sub atenție îi recomandă să stea mai mult în pat și să se odihnească, pentru că nu are voie să facă efort. Pentru maestru, chiar și câțiva pași ar fi greu de făcut.