Horoscop special cu Camelia Pătrășcanu. Ce schimbări majore aduce Mercur în Berbec

Pe data de 27 martie, Mercur a intrat în zodia Berbecului. Acest fenomen aduce o mulțime de schimbări pe toate planurile în cazul tuturor zodiilor,

așa că va urma o perioadă încărcată. Previziuni complete pentru toți nativii din parte specialistei Camelia Pătrășcanu.

Zodia Berbec
Fiind în semnul lor zodiacal, conjuncția îi face foarte isteți. Au multe idei, procesează totul foarte repede și nimeni nu le poate ține pasul. Se analizează cu multă atenție și clarifică tot ce nu mergea bine până acum.

Zodia Taur
Taurii vor învăța să nu acționeze în unele situații și mai bine urmăresc totul din urmă. Vor descoperi brusc informații care până acum au stat ascunse de ei, le iese în cale un adevăr extrem de important. Analizează totul și îi lasă pe ceilalți să acționeze.

Zodia Gemeni
Este o conjuncție care vizează imaginea Gemenilor. Aceștia vor decide ce rol au ei în societate, dar și cât de mult se lasă ei influențați de acest aspect. Își dau seama care sunt domeniile în care ar trebuie să se implice mai mult și să obțină rezultate importante.

Zodia Rac
Racii primesc curajul de a începe un drum nou, de a se baza mai mult pe propriile forțe. Controlează lucrurile în acest domeniu, știu exact ce fac și sunt foarte siguri pe tot ceea ce fac. Au nevoie de intimitate și vor să se delimiteze de toți ceilalți.

Zodia Leu
Leii vor avea idei tot mai clare, idei care se rup complet de ceea ce nu este adevărat. Unii dintre nativi își vor da seama că au fost înșelați și decid să nu își mai lase demnitatea călcată în picioare. Sunt sinceri acum și spun totul pe față.

Zodia Fecioară
Fecioarele caută să meargă până adâncul lucrurilor unde realizează că sunt lipsuri și probleme. Din punct de vedere financiar și sentimental, sunt dispuse să taie în carne vie doar pentru a afla adevărul, cum stau, de fapt, lucrurile.

Zodia Balanță
Conjuncția le aduce Balanțelor multe istețime, multă perspicacitate. Au un tonus social și verbal foarte bun. Au chef să iasă în societate, să iasă în evidență cât mai mult și stârnesc admirația celor din jur, care se identifică în vibe-ul lor.

Zodia Scorpion
Scorpionul va avea parte de idei profesionale noi, foarte interesante. De altfel, se anunță o implicare fizică și mentală la locul de muncă, de pe urma căreia vor avea numai de câștigat. Atât la muncă, dar și în viața personală, vor rezolva rapid probleme importante.

Zodia Săgetător
Este o conjuncție care dă farmec verbal Săgetătorilor, gesturi atractive dar, uneori, brutale. Sunt de nestăpânit, foarte îndrăzneți, plini de umor și puși pe șotii. Au nevoie de libertate și profită de toată creativitatea lor pentru a încerca ceva nou.

Zodia Capricorn
În viața Capricornilor vor avea loc discuții foarte importante și sincere. Caută siguranță și abia acum o vor găsi. Se gândesc serios să facă ceva schimbări în propria lor ființă pentru a fi mai moderni, adaptați la prezent.

Zodia Vărsător
Conjuncția Soare-Mercur îi face pe Vărsători să fie foarte vocali, să își exprime cu orice preț ideile. Se folosesc mai bine de cunoștințele pe care le-au adunat până acum și țin să își spună mereu punctul de vedere.

Zodia Pești
Peștii au nevoie de putere. Conjuncția le dă un potențial mai mare, le dă curajul de a se manifesta indiferent de ce spun cei din jur. Au abilități bune, dar până acum nu au știut să le pună în practică.